reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Zez zbieżny lewego oka korygowany okularami, nie chcą mi tego zrobić bo im człowiek starszy tym większe ryzyko wywrócenia zeza w drugą stronę.
Co to za wada kosmetyczna? O ile moge zapytac
... Ja miałam operacje kosmetyczną oczu ze wzgledu na zeza z dziecinstwa i nie musze nosic okularów. A oczy działają mi niezależnie od siebie. Jednym czytam a drugie odpoczywa itd... Nie mam widzenia obuocznego i nie widze w 3D. Ale nic po wadzie nie widać.

A już myślałam że może ten sam termin hehe. Ale widzę że chyba jesteś rocznik 93? [emoji6]
No niestety sama nie wiem teraz jaki będę miała termin prawdziwy, ale liczę na to że się wyjaśni we wrześniu [emoji846] Tak, rocznik 93 i chodzę do lekarza tutaj w miasteczku, ale on jest tylko we wtorki i czwartki i można bez zapisu.

No niestety sama nie wiem teraz jaki będę miała termin prawdziwy, ale liczę na to że się wyjaśni we wrześniu [emoji846] Tak, rocznik 93 i chodzę do lekarza tutaj w miasteczku, ale on jest tylko we wtorki i czwartki i można bez zapisu.
Kurcze ja też rocznik 93. [emoji16] Ja też chodzę tu do siebie do lekarza który jest z innego miasta..

Kurcze ja też rocznik 93. [emoji16] Ja też chodzę tu do siebie do lekarza który jest z innego miasta..
Do lekarza najlepszego byłam zapisana na literę B nazwisko w Ostródzie, on jest z Olsztyna ale zrezygnowałam gdy zobaczyłam cennik wizyt. Poszłabym z torbami [emoji86][emoji16] Znany jest z tego, że ma najlepszy sprzęt w okolicach.

Widocznie masz szczęście [emoji256][emoji846] Ja to się już boję tykać tego swojego oka.
Ja na twoim miejscu slonsultowala bym to z innym lekarzem. Ja po operacji dlugo dochodzilam do siebie. Ale mi oba oczy uciekaly naprzemiennie wiec tragedia. Okulary nic mi nie daly bo nie mam wady wzroku. Ale szczescie też się przydało[emoji16]

Ja na twoim miejscu slonsultowala bym to z innym lekarzem. Ja po operacji dlugo dochodzilam do siebie. Ale mi oba oczy uciekaly naprzemiennie wiec tragedia. Okulary nic mi nie daly bo nie mam wady wzroku. Ale szczescie też się przydało[emoji16]
Do lekarza najlepszego byłam zapisana na literę B nazwisko w Ostródzie, on jest z Olsztyna ale zrezygnowałam gdy zobaczyłam cennik wizyt. Poszłabym z torbami [emoji86][emoji16] Znany jest z tego, że ma najlepszy sprzęt w okolicach.
Ja akurat chodzę prywatnie... [emoji6]

reklama
Do góry