Niedoczynna93
Fanka BB :)
O proszę [emoji846] A skąd Ty jesteś?Czyli obok mnie [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O proszę [emoji846] A skąd Ty jesteś?Czyli obok mnie [emoji6]
Miałam tak w poprzedniej ciąży, ale dopiero w 7 miesiącuKochane, też tak czasem macie jakby Wam coś w krzyż wlazło gdy wstajecie z miejsca i chodzicie? Nie są to bóle niepokojące podobne do bólu miesiączkowego tylko zwyczajne COŚ jakby coś wlazło i lekki dyskomfort robiło.
13 km jakieś mamy [emoji846]Ja Iława
To ja już chyba jednak za stara się robię skoro takie rzeczy moją miejsce na początku ciąży [emoji16]Miałam tak w poprzedniej ciąży, ale dopiero w 7 miesiącu
Z OM wychodzi 12 kwietnia, byłam u lekarza 13go sierpnia po receptę to był tylko pęcherzyk i powiedział, że za wcześnie przyszłam i ciąża może być młodsza [emoji3526]Dokładnie [emoji16] na którego masz termin?
U mnie taka wada została wykryta w bardzo wczesnym dzieciństwie. Coś około 2 lat. Ciągle jestem u tego samego lekarza i doradza w wielu kwestiach jak np. chciałam okulary na soczewki zamienić. Operację muszę mieć by pozbyć się jednej wady kosmetycznej, ale jest ryzyko utraty wzroku więc się nie zgodził, mogę na własną odpowiedzialność. Wycofałam się. Soczewki w moim przypadku zakazane ze względu na wadę " kosmetyczną".
A już myślałam że może ten sam termin hehe. Ale widzę że chyba jesteś rocznik 93? [emoji6]Z OM wychodzi 12 kwietnia, byłam u lekarza 13go sierpnia po receptę to był tylko pęcherzyk i powiedział, że za wcześnie przyszłam i ciąża może być młodsza [emoji3526]