Dziewczyny zaczelam 13 tydz ciąży. w czwartek wyszłam ze szpitala bo miałam plamienia okazało się że mam krwiaka po 3 dniach mnie wypisali bo się organizuje ale już miałam w domu 2 razy plamienie czysta krwią i trochę skurczow biorę leki te co w szpitalu czyli duphostan i cyclonamine i mam się zgłosić po 7 dniach do lekarza. nie wiem co mam robić wolalabym dorwać do wtorku bo mam prenatalne i tak były przesuwane a w srode mam wizytę u swojego lekarza. Czy mam cierpliwie poczekać bo swiruje
reklama
Wiatraki
Fanka BB :)
chyba nic więcej nie możesz zrobić, masz leki, musisz na pewno leżeć. Trzymam mocno kciuki, bądź dobrej mysli chociaż jest to bardzo trudny moment.Dziewczyny zaczelam 13 tydz ciąży. w czwartek wyszłam ze szpitala bo miałam plamienia okazało się że mam krwiaka po 3 dniach mnie wypisali bo się organizuje ale już miałam w domu 2 razy plamienie czysta krwią i trochę skurczow biorę leki te co w szpitalu czyli duphostan i cyclonamine i mam się zgłosić po 7 dniach do lekarza. nie wiem co mam robić wolalabym dorwać do wtorku bo mam prenatalne i tak były przesuwane a w srode mam wizytę u swojego lekarza. Czy mam cierpliwie poczekać bo swiruje
Lepiej jechać na sor i to sprawdzić niż później pluć sobie w twarzDziewczyny zaczelam 13 tydz ciąży. w czwartek wyszłam ze szpitala bo miałam plamienia okazało się że mam krwiaka po 3 dniach mnie wypisali bo się organizuje ale już miałam w domu 2 razy plamienie czysta krwią i trochę skurczow biorę leki te co w szpitalu czyli duphostan i cyclonamine i mam się zgłosić po 7 dniach do lekarza. nie wiem co mam robić wolalabym dorwać do wtorku bo mam prenatalne i tak były przesuwane a w srode mam wizytę u swojego lekarza. Czy mam cierpliwie poczekać bo swiruje
To nie jest prywatnyDziewczyny to już jest prywatny profil czy jeszcze nie dostałam linka innego??
Marta2432
Ja również proszę o dodanie 6.04Jeśli mogę to dołączam do Was termin mam na 2.04
PionaWitam się serdecznie.
Czy ja również mogę dołączyć?
Termin mam na 2.04 ;-)
KasiaSz33
PionaPiona ❤
reklama