reklama
aszcz
Fanka BB :)
@fuksja12 spokojnie, nie nadrobiłam bardzo dokładnie poprzednich wiadomości.. ale @leeleeth wcześniej napisała post, że zanim każda z Nas otrzyma dostęp do zamkniętego forum, to trochę potrwa, i to nie jest wszystko od ręki.. i to nie jest tylko zależne od niej.Napisałam 2x do moderator i na żadną wiadomość nie otrzymałam odpowiedzi. Dostępu do prywatnego forum jak nie miałam tak nie mam.
Chyba się pożegnam z Wami. Bardzo mi się nie podoba taki stosunek do ludzi.
A my, jako forumowiczki musimy też pamiętać, że leeleth, tak jak i każda z Nas ma rodzinę i swoje obowiązki.. więc dajmy jej czas, żeby wszystko ogarnęła i odpisała na wiadomości.
Alaina7
Zostań! Potem razem będziemy nadrabiać, damy radę zobaczysz:* myślę że @leeleeth nas tak nie zostawiNapisałam 2x do moderator i na żadną wiadomość nie otrzymałam odpowiedzi. Dostępu do prywatnego forum jak nie miałam tak nie mam.
Chyba się pożegnam z Wami. Bardzo mi się nie podoba taki stosunek do ludzi.
Malina_93
O to u mnie dokładnie tak samo ! [emoji85] właśnie przeraza mnie juz ta godzina, czas się ogarnąć i zacząć działać !Ja jestem jeszcze tutaj również po południu będę próbować przez kompa. Dam znać czy się udało.
U mnie dziś leniwa niedziela . Nie mogę się za nic zabrać, najchętniej przespalabym ten dzien
nnat.
Zazdroszczę Wam takich leniwych dni... U nas ciągle coś.... Od rana montujemy drzwi, sprzątam, byłam z mamą pozałatwiać różne sprawy na mieście, a jak na złość mam dzisiaj totalny spadek formy, zjazd jakiego jeszcze chyba nie mialam. boli mnie głowa, kręci mi się w głowie, wszystko, dosłownie wszystko mnie doprowadza do szału....
Chce iść spać i obudzić się za tydzień
Wiatraki
Kochana, trzeba w końcu zwolnić :* pozwolić sobie na nic nie robienie.Zazdroszczę Wam takich leniwych dni... U nas ciągle coś.... Od rana montujemy drzwi, sprzątam, byłam z mamą pozałatwiać różne sprawy na mieście, a jak na złość mam dzisiaj totalny spadek formy, zjazd jakiego jeszcze chyba nie mialam. boli mnie głowa, kręci mi się w głowie, wszystko, dosłownie wszystko mnie doprowadza do szału....
reklama
Maluszek04
Też jestem tutaj na razie i nie mam dostępu, ale dołączyłam później, więc cierpliwie czekam.Ja jestem jeszcze tutaj również po południu będę próbować przez kompa. Dam znać czy się udało.
U mnie dziś leniwa niedziela . Nie mogę się za nic zabrać, najchętniej przespalabym ten dzien
U mnie dwa dni z rzędu migrena a teraz jeszcze chyba jakieś przeziębienie łapie. Totalny spadek sił...