reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Głównie po lewej stronie nad posladkiem. Chwilami na całym dole plecow. Jednocześnie z przodu po lewej, na tej samej wysokosci mam bol kolkowy. A czemu pytasz? To i ja pewnie będę miała za dużo.
Pytam bo czytałam że przy chorych nerkach może wystąpić kaszel. Czy Ciebie nie bola czasem nerki? Idzie łatwo pomylić bo to też dół pleców przeciez

reklama
Fuksja - chodzę do trzech ginekologów :)
Moj cukier na czczo to 95
Krzywa:
95
160
98
Jedna lekarka stwierdziła, że narazie dieta.
Dwie stwierdziły, że wszystko jest ok. Co roku normy są różne - niema co tak naprawdę się tym sugerować do końca.
Wystarczy dieta i zero paniki.
Cukrzycy ciążowej niemasz.

Pytam bo czytałam że przy chorych nerkach może wystąpić kaszel. Czy Ciebie nie bola czasem nerki? Idzie łatwo pomylić bo to też dół pleców przeciez
"Jednym z najczęstszych objawów chorób nerek jest silny ból. Pojawia się w części lędźwiowej, promieniując ku dołowi przodu lub ogólnie w okolice pleców. Oprócz tego najczęściej pojawiają się nudności i wymioty, ale przede wszystkim zmiany w moczu, np. obecność krwi. Poza tym, objawami chorób nerek mogą być również zaburzenia pracy serca, duszności, a nawet kaszel."
To znalazlam

O nerkach też myślałam ale lekarz widocznie po kolei sprawdza. Na razie lek wziewny, p.alergiczny i badanie na krztusiec.
Ciężko m wytłumaczyć ale to tak dziwnie boli jakby tylko cały lewy bok od tylu, bok i przód.

U mnie nie działa....
Screenshot_2019-09-19-21-56-26-803_com.vbulletin.build_101.jpeg
Screenshot_2019-09-19-21-56-18-522_com.android.browser.jpeg

reklama
Do góry