reklama
Naysan
Fanka BB :)
Właśnie byłam już u ortopedy i powiedział mi, ze tonprobkem neurologiczny, a teraz wróciłam od neurologa inten stwierdził, ze to problem ortopedyczny no ale chyba faktycznie ciesn, jeszcze badania porobie i pewnie się skończy na jodze. Przy czym mo się to teraz zaczęło a nie w ciąży@Naysan moze idz do lekarza z ta cieśnią ona powinna wrócić do normy po porodzie a jeżeli tak się nie stało to warto to skontrolować. Poza tym odpoczniesz sobie w kolejce :d
Ech ta spychologia... Chociaż znośne terminy są?Ja poszłam do ortopedy i powiedział, ze to nic z jego dziedziny, wiec teraz czekam w kolejce do neurologa
@Zzzzzz my mamy humbi szachownica i alfabet, krótko, ale póki co nie narzekam.
Zzzzzz
Na poczatku w chuście elestycznej z lennylamba a teraz od ok miesiaca noszę ja w nosidełku lennylamb up grade nosidelko super, moge z Zuza sprzątać chatę, gotowac, chodzic po gorach itp w ogole nie jest mi wozek potrzeby.
Zzzzzz
Jeżeli masz dobrze dopasowany odcinek biodrowy ( w przypadku nosidelka) i krzyżowy (w przypadku chusty) to nie czujesz ciężaru.
W ogole dziecko wygląda przeslodko i faktycznie w moim przypadku buduje to wiez. Jak jesteśmy u znajomych i juz jest pora spania to wkladam mala do nosidla, trochę się pobujam i zasypia. Później ja tylko odkładam do łóżka.
reklama
Naysan
a to akurat znam dobrze, mojemu wystarczy 30 sekund w chuście i lulaJeżeli masz dobrze dopasowany odcinek biodrowy ( w przypadku nosidelka) i krzyżowy (w przypadku chusty) to nie czujesz ciężaru.
W ogole dziecko wygląda przeslodko i faktycznie w moim przypadku buduje to wiez. Jak jesteśmy u znajomych i juz jest pora spania to wkladam mala do nosidla, trochę się pobujam i zasypia. Później ja tylko odkładam do łóżka.