reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Oooo czesc
U mnie 38+5... i jeszcze nie wiem gdzie chxe rodzić [emoji23][emoji23] czy Gdańsk czy Gdynia...
A ty gdzie planujesz?
Ja na Zaspie, chyba jutro pojadę popołudniu, i albo na patologie mnie przyjma, albo wyznacza termin albo odesla do domu... nie wiem jakoe sa rersz procedury na Zaspoe? A Ty?

reklama
A kiedy Cie kładą?
W poniedziałek, to będzie 38+0. Jestem przerażona, bo już leżałam jakiś czas w szpitalu (innym) i traktowali nas tam gorzej niż zwierzęta, dodatkowo bez męża nie jestem w stanie sama chodzić przez rozejście spojenia łonowego (mój powód cesarki) i nie wiem jak sobie dam radę :/

Oooo czesc
Ja na Zaspie, chyba jutro pojadę popołudniu, i albo na patologie mnie przyjma, albo wyznacza termin albo odesla do domu... nie wiem jakoe sa rersz procedury na Zaspoe? A Ty?
Nie wiem jak na zaspie... i jak to przy cc. Ostatnio rodziłam na klinicznej i jak dalmie opieka spoko... tam przy planowanym cc wyznacaja termin kiedy masz sie zgłosić... na zaspie pewnie tez tak... no chyba ze pilna sprawa i sa miejsca, to trzeba byc gotowym na wszystko.
A z jakiego powodu cc?

W poniedziałek, to będzie 38+0. Jestem przerażona, bo już leżałam jakiś czas w szpitalu (innym) i traktowali nas tam gorzej niż zwierzęta, dodatkowo bez męża nie jestem w stanie sama chodzić przez rozejście spojenia łonowego (mój powód cesarki) i nie wiem jak sobie dam radę :/
Ale w ktorym szpitalu Cie położą?

Oo, a ja z Redy także bliziutko trojmiasta a rodzic będę w Wejherowie [emoji4]
Ooo moja siostra rodziła w Wejherowie, naturalnie i byla zachwycona:) Wejherowo jako jeden z nielicznych szpitali ma mozliwosc wynajwcia sali z mężem, juz po porodzie na te 2-3 dni koszt chyba tylko 150zl calosc

Podobno teraz w Wejherowie sie troche pogorszyło i niby lepiej na redłowie... ale niw mam doświadczenia z żadnym z tych szpitali...

reklama
Podobno teraz w Wejherowie sie troche pogorszyło i niby lepiej na redłowie... ale niw mam doświadczenia z żadnym z tych szpitali...

W Wejherowie miałam dwa razy zakładany szew i podawane sterydy, moj lekarz prowadzący tez tam pracuje dlatego zdecydowałam się na ten szpital

Do góry