reklama
z tego co kojarzę to w grudniu chyba dostawalysmy na priv wiadomość.wiadomość prywatną dostanę, czy jak?bo na razie nic..
ale to 2/3 dni trwało bo ona ogarnia całe forum, więc spokojnie chwila cierpliwości
Martita876
Fanka BB :)
Ok 10-14 dni Sorki ze dopiero odpisuje ale miałam detoks od internetuDługo ci się utrzymuje ??
Martita876
Nie licz Ruchów chociaż czuje cały czas wiec jestem spokojna, nie mam przestojów. Smaruje po kąpieli zwykłym balsamem, nie mam rozstępówHej kobitki chciałam podpytać czym i jak często smarujecie brzuszki i czy liczycie ruchy maluszka?
Martita876
A powiedzcie mi jeszcze bo nie ukrywam ze spędza mi to sen z powiek czy wasze maluszki się już obróciły??? Bo moja kruszynka jeszcze nie, wiem ze jeszcze ma chwile czasu ale bardzo chce rodzić SN wiec czekam i przebieram nogami
Blondie
U mnie od 3wizyt jest główką w dół. Czyliod 3 mscA powiedzcie mi jeszcze bo nie ukrywam ze spędza mi to sen z powiek czy wasze maluszki się już obróciły??? Bo moja kruszynka jeszcze nie, wiem ze jeszcze ma chwile czasu ale bardzo chce rodzić SN wiec czekam i przebieram nogami
Martita876
U mnie od 3wizyt jest główką w dół. Czyliod 3 msc
A No widzisz... mąż sie jzu ze mnie śmieje bo ja codziennie jak mocno kopie „mówię ze pewnie sie obraca” po czym okazuje sie ze jeszcze nie :/ No nic ja czekam nadal...
Joannaa24
A jak jest ułożona? Bo moja poprzecznie i też nie ma zamiaru się obrócić. [emoji3] a tu już 34tc leci... Synek od połówkowego był główką w dół, dlatego teraz też się niecierpliwie.A No widzisz... mąż sie jzu ze mnie śmieje bo ja codziennie jak mocno kopie „mówię ze pewnie sie obraca” po czym okazuje sie ze jeszcze nie :/ No nic ja czekam nadal...
reklama
Martita876
A jak jest ułożona? Bo moja poprzecznie i też nie ma zamiaru się obrócić. [emoji3] a tu już 34tc leci... Synek od połówkowego był główką w dół, dlatego teraz też się niecierpliwie.
Moja ma nogi na dole głowę u góry lub ewentualnie poprzecznie tak się przesuwa ja mam 32 tydzień wiec teoretycznie jeszcze czas ma ale już się niecierpliwie :/