To moja druga ciąża i szczerze mówiąc za dużo nie mam. Kupiłam tylko kilka pieluszek tetrowych, skarpeteczki i smoczek. Wiec to tylko takie gadżety dla uczczenia tego jak dowiedziałam się o płci. Co prawda łóżeczko mamy po córce i trochę ubranek tez. Dostanę tez trochę ciuszków od żony brata ciotecznego. Ale myślę, że już pomału czas coś zacząć kupować bo czas leci nieubłaganie
reklama
Martita876
Fanka BB :)
Ja zrobiłam pierwsze zamówienie w smyku, kilka ciuszków, a teraz przymierzamy się do zakupu wózka. Znalazłam już łóżeczko ale będziemy je zamawiać jakoś w marcu na spokojnie..
Ja narazie kompletuje pierdoly, pieluszki podkłady, podpaski, aspirator itd
Magdalenams
Fanka BB :)
N
Natuś_ka
Gość
Ja co chwile cos zamawiam bo później ta kwota naraz by mnie przeraziła. Co tydzien cos kupuje przez internet i to samo stacjonarnie. Paczka podkładów, paczka pieluszek, paszka wkładek laktacyjnych, tak powoli bez przesady z ilością. Zostało mi do kupienia wkładka do wanny taka 2w1 żeby juz jako krzesełko posłużyło pozniej, przescieradelko do wózka i przybornik z nożyczkami, grzebykiem itp. Ubrania tez na bierzaco kupuje, narazie na 50 i 56 mam juz wszystko, przyjdzie pora to pokupuje większe
reklama
Ja mam tylko wózek, na fotelik czekam aż przyjdzie i łóżeczko po starszym synku (materac muszę zmienić) i tyle
Muszę się zabrać za pierdoły ale mi się strasznie nie chce. Poczekam chyba jak już przestane pracować i wtedy pokusie co potrzeba.
Muszę się zabrać za pierdoły ale mi się strasznie nie chce. Poczekam chyba jak już przestane pracować i wtedy pokusie co potrzeba.