Magdalenams
Fanka BB :)
Przeliczylam sobie tc i też będę miała polowkowe w 20 tc i chyba 5 dniu. ostatni tydzień listopada.Mnie wczoraj pani zapisała na 3 grudnia to będzie dokładnie 20 tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeliczylam sobie tc i też będę miała polowkowe w 20 tc i chyba 5 dniu. ostatni tydzień listopada.Mnie wczoraj pani zapisała na 3 grudnia to będzie dokładnie 20 tydzień.
Cudnie A który to tydzień??Ja juz po prenatalnych lekarz całe usg podsumował: nie mam się do czego przyczepić super wyniki ☺ dzidzia rosnie jestem tak bardzo szczęśliwa☺
A nie możesz się zapisać do wybranego przez ciebie lekarza? Ja tak robię jak chodzę na nfz też mówię do którego chcę. Prywatnie tym bardziej . Jak znowu się dr Burek trafi?Ja połówkowe będę miała też pewnie w homedzie i tam umawiaja sami wyliczając sobie datę i wiek ciąży.
Teraz trafił mi się dr Burek i byłam średnio zadowolona bo nic w zasadzie nie mówił podczas badania nawet zdjęcia nam nie dał. Sprawdzał wszystko bo widziałam ale ograniczył się tylko do pytania czy chcemy znać płeć i do stwierdzenia że wszystko jest tak jak ma być, więc liczę ma to że następnym razem będzie lekarz którego miałam w poprzedniej ciąży i był świetny.
Moja dr też woli robić polowkowe po 20 tc zresztą prenatalne też miałam jak skończyłam 13 tc, podobno lepiej wszystko widać.Ja też byłam po 20 tc i mój ginek jak są jakieś widelki czasowe do wykonywania badań to raczej preferuje pod koniec.
Czyli będę najdłużej czekać
Mam nadzieję że 22tc to nie jest za późno na połówkowe skoro wy wszystkie macie wcześniej. Dopytam jeszcze swojego ginekologa, bo już mi się jakieś ciążowe schizy włączaja
Ja w poprzedniej ciąży też miałam połówkowe w.22tc [emoji4] spokojnie [emoji4]Czyli będę najdłużej czekać
Mam nadzieję że 22tc to nie jest za późno na połówkowe skoro wy wszystkie macie wcześniej. Dopytam jeszcze swojego ginekologa, bo już mi się jakieś ciążowe schizy włączaja