reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja połówkowe będę miała też pewnie w homedzie i tam umawiaja sami wyliczając sobie datę i wiek ciąży.

Teraz trafił mi się dr Burek i byłam średnio zadowolona bo nic w zasadzie nie mówił podczas badania nawet zdjęcia nam nie dał. Sprawdzał wszystko bo widziałam ale ograniczył się tylko do pytania czy chcemy znać płeć i do stwierdzenia że wszystko jest tak jak ma być, więc liczę ma to że następnym razem będzie lekarz którego miałam w poprzedniej ciąży i był świetny.
A nie możesz się zapisać do wybranego przez ciebie lekarza? Ja tak robię jak chodzę na nfz też mówię do którego chcę. Prywatnie tym bardziej :). Jak znowu się dr Burek trafi? ;)

Czyli będę najdłużej czekać :(
Mam nadzieję że 22tc to nie jest za późno na połówkowe skoro wy wszystkie macie wcześniej. Dopytam jeszcze swojego ginekologa, bo już mi się jakieś ciążowe schizy włączaja :p

reklama
Do góry