Tiki ma od dawna czy dopiero jak poszedł do przedszkola?@Heda jak robili badania po porodzie. Jakoś w 2 dobie. Potem kontrolowaliśmy przez ciemiączko i nie rosła. Teraz przez te tiki mamy neurologa to może coś zleci. Nie wiem.
reklama
patuśka
Fanka BB :)
Do lekarza jako prowadzącego nie mam zastrzezen, mysle ze po prostu tamten u ktorego mialam genetyczne i polowkowe w 1 ciazy bardziej wyczerpywal temat i umial wykazac jakies nieprawidlowosci.Mój teraz też nie sprawdzał organów. Skupił się na kości nosowej, przeziernosci, konczynach i sercu. Resztę widziałam że sprawdzał np kręgosłup. Z tym że nie komentował bo to będzie na polowkowych. Ale ja mu ufam i wiem że na obecną chwilę z dzidziem jest ok. A dzisiaj chyba nawet dwa razy mnie smyrnal
Ale jak nie jesteś zadowolona i masz wątpliwości to zmiana lekarza jak najbardziej jest wskazana
I już to którejś pisałam bo sama tak robię. Jak mi się nasuwają pytania to zapisuje żeby na wizycie nie zapomnieć. Więc i Ty zapisz teraz wszystko co Cię nurtuje a później męcz ginka .
Listy z pytaniami- dobry pomysl
O patrz, nie wiedziałam ze po skonczonym 20. Z corka bylam w 19. Bede miala na uwadzeJednak mam jeden objaw. Szybko się robię senna. Chciałam odpisać, ale już nie wiem co i komu. A co do obaw patuśki - nie martw się, myślę jak Heda. Połówkowe jest najważniejsze. Serce można dobrze ocenić oraz inne narządy. Ale najlepiej jak będzie skończony 20 tydzień - tak słyszałam.
Też nie wiem czy to na 100%, ale podobno widać wszystko o wiele lepiej i lekarz, który robił prenatalne też powiedział, że zaprasza po 20 tygodniu.O patrz, nie wiedziałam ze po skonczonym 20. Z corka bylam w 19. Bede miala na uwadze
Magdalenams
Ja też byłam po 20 tc i mój ginek jak są jakieś widelki czasowe do wykonywania badań to raczej preferuje pod koniec.Też nie wiem czy to na 100%, ale podobno widać wszystko o wiele lepiej i lekarz, który robił prenatalne też powiedział, że zaprasza po 20 tygodniu.
Ja też byłam po 20 tc i mój ginek jak są jakieś widelki czasowe do wykonywania badań to raczej preferuje pod koniec.
Mnie wczoraj pani zapisała na 3 grudnia to będzie dokładnie 20 tydzień.
Heda
Sporo dzieci ma jakieś torbiele które ż czasem się wyłaniają. Ciekawe jak to u was wygląda...@Heda jak robili badania po porodzie. Jakoś w 2 dobie. Potem kontrolowaliśmy przez ciemiączko i nie rosła. Teraz przez te tiki mamy neurologa to może coś zleci. Nie wiem.
Mnie wczoraj Pani zapisała na 19.12 (22tc), bo stwierdziła że lepiej poczekać dwa tygodnie, żeby nie było sytuacji, że będę musiała przyjeżdżać później. Pani mówiła, że dziecko (i wszystkie narządy) może być za male, ale może to też kwestia lekarza, bo umawiałam się do konkretnej Pani doktor.Mnie wczoraj pani zapisała na 3 grudnia to będzie dokładnie 20 tydzień.
Natalia91
Cześć dziewczyny jak Wam dzisiaj minął dzień? Ja kolejny raz korzystałam z młodym z pogody. Może w przyszłym tygodniu się wybierzemy do Wrocławia i odwiedzimy zoo, oby wtedy też jeszcze była pogoda.
Jak tam dziewczyny dzisiaj wizytujace?
Odkopałam swoją poduszkę ciążowa i od poniedziałku śpię jak niemowlak[emoji28]
Zaczyna mi też chyba już dosyć się macica powiększać bo coraz częściej czuje ucisk na odbytnice (sorry za dosadnosc) przez to moje tylozgiecie. Muszę więcej spać na brzuchu i niech grawitacja robi swoje [emoji28]
Jak tam dziewczyny dzisiaj wizytujace?
Odkopałam swoją poduszkę ciążowa i od poniedziałku śpię jak niemowlak[emoji28]
Zaczyna mi też chyba już dosyć się macica powiększać bo coraz częściej czuje ucisk na odbytnice (sorry za dosadnosc) przez to moje tylozgiecie. Muszę więcej spać na brzuchu i niech grawitacja robi swoje [emoji28]
reklama
Natalia91
Ja połówkowe będę miała też pewnie w homedzie i tam umawiaja sami wyliczając sobie datę i wiek ciąży.
Teraz trafił mi się dr Burek i byłam średnio zadowolona bo nic w zasadzie nie mówił podczas badania nawet zdjęcia nam nie dał. Sprawdzał wszystko bo widziałam ale ograniczył się tylko do pytania czy chcemy znać płeć i do stwierdzenia że wszystko jest tak jak ma być, więc liczę ma to że następnym razem będzie lekarz którego miałam w poprzedniej ciąży i był świetny.
Teraz trafił mi się dr Burek i byłam średnio zadowolona bo nic w zasadzie nie mówił podczas badania nawet zdjęcia nam nie dał. Sprawdzał wszystko bo widziałam ale ograniczył się tylko do pytania czy chcemy znać płeć i do stwierdzenia że wszystko jest tak jak ma być, więc liczę ma to że następnym razem będzie lekarz którego miałam w poprzedniej ciąży i był świetny.