gosia1991
Fanka BB :)
No ja zmarzluch to mi wiecznie zimno hehe16 stopni zimno? U nas jest 9 to już zima brrrr [emoji6][emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja zmarzluch to mi wiecznie zimno hehe16 stopni zimno? U nas jest 9 to już zima brrrr [emoji6][emoji28]
Noo ja już po wszytkim I usg genetyczne i badania z krwi nifty Wszystko ok. Bobo z ogonkiem, liczylam na dziewuche Ale cieszymy się z tego co jest. Bo najważniejsze że zdrowe. Ja też że stolicy gdzie będziesz rodzić? Wiesz już może? Trzymam kciuki za badania daj znać co i jakTak, pamiętam, sporo nas było na 12.04. Jestem z Warszawy, a genetyczne mam dzisiaj wieczorem. Ty już po czy jeszcze przed?
Ja wybrałam sukienki ale od 3 tygodni w spodnie się w pasie nie mieszczę. Mam brzuch jak w pierwszej ciąży w połowie. Mega gigantyczny
Kurcze dziewczyny, ale wy tu produkujecie Codziennie obiecuję sobie coś napisać, ale nawet jak jestem na stronie przykładowo 812 z 814 i robię sobie przerwę do wieczora, to wchodzę a tam 820 :O hehe I tak wiecznie nie daję rady. A chciałam napisać, ponieważ w końcu u mnie jakieś lepsze wieści W poniedziałek wyszłam z gabinetu uszczęśliwiona, bo z maluszkiem wszystko dobrze. Pięknie się ustawił do zdjęcia i mimo, że za tydzień mam usg prenatalne to już teraz pan doktor sprawdził różne parametry i powiedział, że już widzi, że jest dobrze. Pięknie widać nosek, jest wąski fałd karkowy, serduszko 4-komorowe, żołądek, pęcherz, łożysko - wszystko ok. I co najważniejsze moja torbiel też się zmniejszyła mam dalej brać duphaston plus jeszcze luteinę dla wzmocnienia efektu i lekarz jest dobrej myśli..
W końcu kamień z serca. Z niedzieli na poniedziałek całą noc nie spałam. Starałam się nie myśleć, ale chyba podświadomość robi swoje.
Ogólnie to brzuch też już mam jak w połowie pierwszej ciąży hehe Podobno macica uniosła mi się bardzo do góry i to przez to tak może być. Ogólnie to nawet jak siedzę to często mam już dyskomfort. W nocy ciężko mi sobie znaleźć odpowiednią pozycję, ciągle mnie coś kłuje, uwiera...
Samopoczucie też niefajne. Rano i tak z pół dnia dnia mdłości.. Najlepiej pod tym względem jest wieczorem i wtedy dopiero mogę bardziej coś zjeść. No i to rozbicie i takie "sflaczenie" ciągle nie odpuszcza..
Też chodzę już w legginsach ciążowych z h&m. "M" w nogach są dopasowane a w pasie jeszcze sporo miejsca. Mam jeszcze jedne jeansy też z h&m tak bardziej wyjściowo. Zamówiłam też ostatnio przy okazji weekendu rabatowego z Twoim Stylem sweterek i jakieś bluzki ciążowe w c&a i h&m bo w tych co mam już często mi ciasno a jakoś w tej ciąży jakikolwiek dyskomfort bardzo mi doskwiera.
Jeśli chodzi o witaminy to dziś zaczynam *spam* duo.
O widzisz mnie też ciśnie wszystko w pasie podwija
A powiedz mi czy przed ciążą też M nosilas?;p bo ja to nie wiem czy kupić rozmiar ciążowych taki jaki noszę czy rozmiar większe. To moja pierwsza ciąża i nie mam pojęcia jak rozmiarowo ubrać się
To zazdroszczę, że masz już wszystko jasne i zostaje Ci cieszyć się resztę ciąży. Mi się marzy chłopak, ale nie liczę, że dzisiaj się coś wyjaśni, a dodatkowych badań nie planuję robić, jeśli wszystko na usg wyjdzie ok. To Twoja pierwsza ciąża? U mnie tak i nie mam żadnej wiedzy o szpitalach, dopiero będę szukać opinii, ale coś podpowiada mi szpital bielański. Na pewno będę szukać opinii na temat tego czy nie robią problemu z podaniem znieczulenia, bo bardzo mi na tym zależy. Nie chcę żeby wyszły cyrki, że nie podadzą mi, a później powiedzą, że już za późno. Rozważam też pójście prywatnie. Ty masz już wybrany?Noo ja już po wszytkim I usg genetyczne i badania z krwi nifty Wszystko ok. Bobo z ogonkiem, liczylam na dziewuche Ale cieszymy się z tego co jest. Bo najważniejsze że zdrowe. Ja też że stolicy gdzie będziesz rodzić? Wiesz już może? Trzymam kciuki za badania daj znać co i jak
To zazdroszczę, że masz już wszystko jasne i zostaje Ci cieszyć się resztę ciąży. Mi się marzy chłopak, ale nie liczę, że dzisiaj się coś wyjaśni, a dodatkowych badań nie planuję robić, jeśli wszystko na usg wyjdzie ok. To Twoja pierwsza ciąża? U mnie tak i nie mam żadnej wiedzy o szpitalach, dopiero będę szukać opinii, ale coś podpowiada mi szpital bielański. Na pewno będę szukać opinii na temat tego czy nie robią problemu z podaniem znieczulenia, bo bardzo mi na tym zależy. Nie chcę żeby wyszły cyrki, że nie podadzą mi, a później powiedzą, że już za późno. Rozważam też pójście prywatnie. Ty masz już wybrany?
Tak, pamiętam, sporo nas było na 12.04. Jestem z Warszawy, a genetyczne mam dzisiaj wieczorem. Ty już po czy jeszcze przed?