kitty89
Fanka BB :)
U mnie większość mdłości już przeszło, mam apetyt więc teraz patrzeć jak waga będzie tylko roslaJak sie dzisiaj czujecie ?
Apap można, natomiast ja zawsze jak oczywiście mam możliwość kładę się na drzemke i ból głowy przechodzi. Do tej pory już dwa razy obyło się bez tabletki.Dziewczyny czy Apap na ból głowy można? Czy coś innego? Bo głowa od rana mi pęka [emoji853]
W poprzedniej ciąży złapałam grupę żołądkowa i sporo wymiotowalam to od razu mnie położyli na oddział pod kroplowke.Idioci. Mi lekarz mówił że jeśli wymiotuje się powyżej 3 razy dziennie to jest to niebezpieczne dla płodu i matki. Sam zaproponował oddział, więc jeśli ktoś na oddziale mnie oleje to się powolam na dr. (Na szczęście pracuje na oddziale). Generalnie nigdy mnie z kwitkiem nie odesłano większość pielęgniarek mnie już zna z poprzednich niepowodzen ciazowych. Także mam nadzieję że na szybki serwis haha
Mnie często kłuję po lewej stronie brzucha, zapytam się na wizycie czy na pewno to normalne.Dziewczyny a macie jakieś dolegliwości brzuchowe ? W sensie jakieś kłucia, ciągniecie chwilowe bóle itp itd ? Czy kompletnie nic? Jeśli tak to czy one są codziennie czy pojawiają się raz na jakiś czas ? Ja mam właśnie tak ze cała sobotę np czułam kłucia i ciągniecie a np wczoraj i dzisiaj kompletnie nic, jakbym w ciazy nie była
@porcelana Sciskam Na pewno będziesz jeszcze cieszyła się swoim maluszkiem
Kciuki za usg! Ja właśnie też czekam na prenatalne pod gabinetemAle jaja... wstałam rano, mąż zrobił mi śniadanko do łóżka posiedzialam chwilę na telefonie, on poszedł na siłkę, a ja znów zasnąłem... ! Jestem nieprzytomna, muszę zacząć się szykować bo na prenatalne jedziemy 100km a ja jestem jak trup...