Napiszcie więcej o nim zastanawiałam się potem stwierdziłam że chyba mi nie potrzeba ale może mnie przekonancieJa mam segregator. Rewelacja, polecam!
reklama
Biedronka84
Fanka BB :)
Też mi podoba i będę zamawiać.Chciałam już wcześniej ale stwierdziłam,że jeszcze poczekam.Ja mam segregator. Rewelacja, polecam!
Biedronka84
Wejdź sobie na stronę mamyginekolog i obejrz sobie co jest środku,jak wygląda,jakie są zakładki itd.Podoba mi się,że wszystko jest posegregowane,opisane o badaniach prenatalnych I,II i III trymestru itd.Przynajmniej wszystko będzie w jednym miejscu.Napiszcie więcej o nim zastanawiałam się potem stwierdziłam że chyba mi nie potrzeba ale może mnie przekonancie
Ja mam takie jak na okres ale lekkie. Ale np kilka dni już spokój od nich. Za to pojawiają się takie kłucia skurcze w dole brzucha trwające 2s ale dają w koscU mnie pierwsza ogólnie jest wszystko Ok. Nie miewam bóli. To raczej są jakieś takie delikatne pobolewanie sporadyczne. Właśnie jakieś ciągnięcia albo ukłucia ewentualnie skurcze ale bardziej jelitowe bo na wysokości bioder. Nie wiem generalnie jak wyglądają skurcze macicy ale podejrzewam ze są zlokalizowane na środku w dole brzucha a takich nie miałam ani razu
Natalia91
Ja w poprzedniej ciąży dostałam u lekarza taka plastikową teczuszke ale pod koniec ciazy już się rozwalała. Teraz kupię ten segregator za 49 zł bo torby i magnesow nie potrzebuje a przypinke już mam bo kupowałam kiedys książkę [emoji4] tylko czekam na kartę ciąży i wypłatę [emoji1]
Heda
Aaa Zbędny gadżet... pewnie dlatego nawet nie wiem co to[emoji23] [emoji23] [emoji23]Taki segregator na wszystkie dokumenty i nie tylko,jakie się zbiera podczas całej ciąży.Mamaginekolog je sprzedaje.
Heda
Super pomysł... 100 punktów za kreatywność [emoji1]Jeśli chodzi o segregator to zrobiłam go sobie sama. Zakładki musiałam dopasować do swoich potrzeb bo mam już spora ilość papierów, wyników, badań itp... trochę pracy i wyszło ładnie i oszczedzilam kupę kasy które wydam na leki
Magdalenams
Pierwszy raz słyszę. ale odpuszczę sobie. W pierwszej ciąży teczka się sprawdziłaTaki segregator na wszystkie dokumenty i nie tylko,jakie się zbiera podczas całej ciąży.Mamaginekolog je sprzedaje.
reklama
Magdalenams
A jak się zaczną bóle spojenia... brrr.. nie chce sobie nawet przypominaćJa mam takie jak na okres ale lekkie. Ale np kilka dni już spokój od nich. Za to pojawiają się takie kłucia skurcze w dole brzucha trwające 2s ale dają w kosc