reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Porcelana, strasznie mi przykro :(. Mam nadzieję, że Twoja siła pozwoli Ci jak najszybciej dojść do siebie i starać się dalej :). Wirtualnie ściskam!

Ja właśnie nie wiem, czy prenatalne będę miała tego 1. 10 czy umówi mnie później. To będzie 11+5, może być trochę za wcześnie, ale przecież nie musi. Wyjdzie w praniu.

Mnie dzisiaj czeka baaardzo długi dzień w pracy :/.
Byle do wieczora ;).

reklama
Ja mam prenatalne 08.10 i będzie 11t5d ale w homed sami liczą tygodnie i zapisują więc liczę że termin będzie ok.
A w poniedziałek mam wizytę standardową i już się nie mogę doczekać a jeszcze muszę tą krew kartę zrobic. Wiecie ile się na nią czeka moze?

Co do Rajo to nie wiem czemu milczy może narazie nie ma sił się udzielać. A co do Mujer to chyba miała dość i sama zrezygnowała ale też nie wiem nic napewno.

Która dzisiaj wizytuje? Trzymam kciuki [emoji4]

Ja mam wizyte Dziś 16.45 prenatalne + krew do pappa. Dziś mam 11+4 (Ale dzidzia ciągle była o tydzień starsza więc nam nadzieje ze bedzie ok.) Oczywiscie standardowo sie stresuje gdzieś w głębi, ale czuje sie mega spokojna, az zaniepokojona. Poczytalam oczywiscie intenrnet o przeziernosci itp... i chyba po prostu odpuscilam sobie zadreczanie. Co ma byc to juz jest w brzuszku. Niczego nie zmienie, na nic nie mam wplywu. Ostatnie 3 dni żyć nie mogę. Znów mdłości i wymioty... Po prenatalnych jak wrócę do swojego miasta jadę na oddział po kroplowke bo już ledwo funkcjonuje... :( oczywiście proszę zacisnąć kciuki! Moja macica z genetycznego punktu nie lubi lokatorów więc niech mnie dziś nie doprowadza do szału!

Dziewczyny czy Apap na ból głowy można? Czy coś innego? Bo głowa od rana mi pęka [emoji853]
Mi lekarz mówił że mogą brać tylko zwykly paracetamol. A wcześniej spróbować wypić szklankę wody może jesteś odwodniona. Albo kawkę , Coca cola żeby cisnie podnieść :) W ostateczności tabletka.

Ja mam wizyte Dziś 16.45 prenatalne + krew do pappa. Dziś mam 11+4 (Ale dzidzia ciągle była o tydzień starsza więc nam nadzieje ze bedzie ok.) Oczywiscie standardowo sie stresuje gdzieś w głębi, ale czuje sie mega spokojna, az zaniepokojona. Poczytalam oczywiscie intenrnet o przeziernosci itp... i chyba po prostu odpuscilam sobie zadreczanie. Co ma byc to juz jest w brzuszku. Niczego nie zmienie, na nic nie mam wplywu. Ostatnie 3 dni żyć nie mogę. Znów mdłości i wymioty... Po prenatalnych jak wrócę do swojego miasta jadę na oddział po kroplowke bo już ledwo funkcjonuje... :( oczywiście proszę zacisnąć kciuki! Moja macica z genetycznego punktu nie lubi lokatorów więc niech mnie dziś nie doprowadza do szału!
To trzymamy kciuki! A wiesz ile zostaniesz na oddziale? Kroplowka to moze byc najlepsze rozwiazanie w takiej sytuacji. Na szczęście powoli Ci pierwszy trymestr dobiega konca, to moze niedlugo juz tych dolegliwosci

reklama
Do góry