reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Już po. Wybralam sie do innego lekarza i po rozmowie wstepnej na temat przebytych chorob, ciąż i problemach rozmawialismy. Wytlumaczyl mi skad bole pleców, mam macice pochylona do tylu, macica rosnie i naciska mi na nerw. Stad bole promieniuja az na posladki. Rada to lezenie na brzuchu aby pomoc grawitacji zeby szybciej macica ulozyla sie w dobrej pozycji. Na wymioty i zgage moge brac Rennie ale lepiej wybrac sie na oddzial po kroplowke. Po usg zobaczylam duza dzidzie! Ma 4 cm wg OM 10t, a wg CRL 10+6 :) serduszko biło, nie słuchaliśmy. Jak się ubrałam to Ryczalam jak głupia chyba emocje Wkoncu opadły. Na bóle brzucha, pleców mam brać doraznie nospe trochę mięśnie mi się zluzuja, zwiększono mi dawkę magnezu na 3x 2 tabl. ;)

Już po. Wybralam sie do innego lekarza i po rozmowie wstepnej na temat przebytych chorob, ciąż i problemach rozmawialismy. Wytlumaczyl mi skad bole pleców, mam macice pochylona do tylu, macica rosnie i naciska mi na nerw. Stad bole promieniuja az na posladki. Rada to lezenie na brzuchu aby pomoc grawitacji zeby szybciej macica ulozyla sie w dobrej pozycji. Na wymioty i zgage moge brac Rennie ale lepiej wybrac sie na oddzial po kroplowke. Po usg zobaczylam duza dzidzie! Ma 4 cm wg OM 10t, a wg CRL 10+6 :) serduszko biło, nie słuchaliśmy. Jak się ubrałam to Ryczalam jak głupia chyba emocje Wkoncu opadły. Na bóle brzucha, pleców mam brać doraznie nospe trochę mięśnie mi się zluzuja, zwiększono mi dawkę magnezu na 3x 2 tabl. ;)

No widzisz! Mówiłam że będzie dobrze! :):)

Super! Gratulacje :)
A jaki magnez bierzesz? Lekarz coś polecał?

ja również katuję netflixa, wczoraj pochłonęłam 2 filmy dla nastolatek (mam ogromny sentyment do nastolatkowych filmów, czuję się na nich młodo :D) - 'do wszystkich chłopców, których kochałam' i 'sierra burgess jest przegrywem' :D Jak ktoś lubi takie klimaty to polecam :)

Tak, u mnie już jakiś czas temu się powiększyły i żyły mam na nich tak widoczne, że krew powinni mi z nich pobierać, najłatwiej by było ;V A stosujesz jakieś kremy? Jeśli nie to koniecznie coś kup, jeśli masz predyspozycje do rozstępów.
Ann_81 widziałam dokładnie te same ze 3 dni temu. Mój J sie ze mnie śmieje. hahahaha ale fajne były :)

reklama
Poduszkę do spania polecam jest naprawdę świetna i śpi się super

Kciuki za wizyty :)

Poduszke dospania tez polecam. Bez niej tragicznie bolały mnie biodra. Oczywiscir na pozniejszym etwpie ciazy. Na brzuchu spalam w ciąży baaaardzo dlugo. Spodnie ciazowe mialam jedne i 2 pary leginsow. Tak to wiekszosc moich ciuchow pasowala, bo nosilam luzne.

Gdzie kupowalyscie te poduszki? Tez myslalam zebym kupic

Dziewczyny czy robicie w ciąży paznokcie hybrydowe/zelowe? Może głupie pytanie ale za chwilke wyjaśnie:)

Tak, robie hybrydki

Gratuluje udanej wizyty ;)

Do góry