reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Witamy witam... I zapraszamy[emoji3]
Z tego co.piszesz to.nie do końca planowana ciąża? Ale to fajnie mała różnica wieku między dziećmi będzie.
Kompletnie nie planowana ciąża,tzn mieliśmy się zacząć starać w grudniu,bo mam stwierdzone PCOS i brak owulacji.A tu proszę samo wyszło,bez wspomagaczy naturalnie.Najlepsze jest to,że byłam miesiąc temu u ginka i patrzy na te moje jajniki i mówi,że tu się nic nie dzieje i bez CLO się nie obędzie.Już wtedy się zaczęła się fasolka kiełkować[emoji4].

Kompletnie nie planowana ciąża,tzn mieliśmy się zacząć starać w grudniu,bo mam stwierdzone PCOS i brak owulacji.A tu proszę samo wyszło,bez wspomagaczy naturalnie.Najlepsze jest to,że byłam miesiąc temu u ginka i patrzy na te moje jajniki i mówi,że tu się nic nie dzieje i bez CLO się nie obędzie.Już wtedy się zaczęła się fasolka kiełkować[emoji4].
To super że tak wyszło... Ale dziwne że lekarz nic nie zauważył...
Ja Ciebie jakoś tak średnio z czerwcowe kojarzę... Ale dużo nas tam było i nie zawsze idzie ogarnąć całe forum co kto i gdzie. A swoją drogą sporo dziewczyn Stara się o kolejne ze starej ekipy albo już są albo chcą być [emoji4]
Bo te 2 lata to taka fajna różnica wieku. Trochę męcząca dla matki w pierwszych latach Ale super dla dzieci bo mają podobne zainteresowania.
U mnie będzie praktycznie równo 2 lata. Termin mam na 14.04 a dziewczynki są z 24.04. I chociaż chciałam i planowania.y kolejne dzidzi to też momentami otwieram oczy ż przerażeniem jak ja ogarnę 3 maluchów [emoji43]

To super że tak wyszło... Ale dziwne że lekarz nic nie zauważył...
Ja Ciebie jakoś tak średnio z czerwcowe kojarzę... Ale dużo nas tam było i nie zawsze idzie ogarnąć całe forum co kto i gdzie. A swoją drogą sporo dziewczyn Stara się o kolejne ze starej ekipy albo już są albo chcą być [emoji4]
Bo te 2 lata to taka fajna różnica wieku. Trochę męcząca dla matki w pierwszych latach Ale super dla dzieci bo mają podobne zainteresowania.
U mnie będzie praktycznie równo 2 lata. Termin mam na 14.04 a dziewczynki są z 24.04. I chociaż chciałam i planowania.y kolejne dzidzi to też momentami otwieram oczy ż przerażeniem jak ja ogarnę 3 maluchów [emoji43]
Heda ja Ciebie też kojarzę i to bardzo,bo urodziłach dwie córeczki i pierwsza z nas[emoji6] .
My chcieliśmy,by rożnica między maluchami nie była zbyt duża,ale kompletnie nie spodziewaliśmy się,że to będzie tak szybko[emoji3] .
Lekarz nie mógł nic zauważyć bo to był 3-4 tydzień(a byłam 7 września),a usg w tym gabinecie ma takie średnie.Zresztą ja mu powiedziałam,że w ciąży to ja na pewno nie mogę być[emoji23]

U mnie to już prawie 11 tydz wskoczy. Jak robiłam wyniki to glukoza wyszła mi 95, kurczę całe życie tak miałam, a podobno w ciąży do 92 norma więc moja pani dr chce to sprawdzić. Słuchajcie kupiłam glukozę o smaku cytrynowym i wypiłam to prawie normalnie albo jakaś jestem nienormalna

reklama
U mnie to już prawie 11 tydz wskoczy. Jak robiłam wyniki to glukoza wyszła mi 95, kurczę całe życie tak miałam, a podobno w ciąży do 92 norma więc moja pani dr chce to sprawdzić. Słuchajcie kupiłam glukozę o smaku cytrynowym i wypiłam to prawie normalnie albo jakaś jestem nienormalna
To kiedy Ty mialas om i kiedy masz termin porodu? Ja mam na 4 kwietnia i u mnie 9+5.
Jak w poprzedniej ciąży robiłam obciążenie glukoza, to nie mialam problemu z wypiciem. Raczej problem z wysiedzeniem godziny i pozniej kolejnej.

Do góry