Biedronka84
Fanka BB :)
Spotkałyśmy się na czercówkach[emoji4] Cóż właśnie kojarzyłam Ciebie ale nie byłam pewna[emoji4]Gratulacje [emoji3] no właśnie czy my się spotkałysmy na czerwcowkach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spotkałyśmy się na czercówkach[emoji4] Cóż właśnie kojarzyłam Ciebie ale nie byłam pewna[emoji4]Gratulacje [emoji3] no właśnie czy my się spotkałysmy na czerwcowkach?
Kompletnie nie planowana ciąża,tzn mieliśmy się zacząć starać w grudniu,bo mam stwierdzone PCOS i brak owulacji.A tu proszę samo wyszło,bez wspomagaczy naturalnie.Najlepsze jest to,że byłam miesiąc temu u ginka i patrzy na te moje jajniki i mówi,że tu się nic nie dzieje i bez CLO się nie obędzie.Już wtedy się zaczęła się fasolka kiełkować[emoji4].Witamy witam... I zapraszamy[emoji3]
Z tego co.piszesz to.nie do końca planowana ciąża? Ale to fajnie mała różnica wieku między dziećmi będzie.
To super że tak wyszło... Ale dziwne że lekarz nic nie zauważył...Kompletnie nie planowana ciąża,tzn mieliśmy się zacząć starać w grudniu,bo mam stwierdzone PCOS i brak owulacji.A tu proszę samo wyszło,bez wspomagaczy naturalnie.Najlepsze jest to,że byłam miesiąc temu u ginka i patrzy na te moje jajniki i mówi,że tu się nic nie dzieje i bez CLO się nie obędzie.Już wtedy się zaczęła się fasolka kiełkować[emoji4].
Heda ja Ciebie też kojarzę i to bardzo,bo urodziłach dwie córeczki i pierwsza z nas[emoji6] .To super że tak wyszło... Ale dziwne że lekarz nic nie zauważył...
Ja Ciebie jakoś tak średnio z czerwcowe kojarzę... Ale dużo nas tam było i nie zawsze idzie ogarnąć całe forum co kto i gdzie. A swoją drogą sporo dziewczyn Stara się o kolejne ze starej ekipy albo już są albo chcą być [emoji4]
Bo te 2 lata to taka fajna różnica wieku. Trochę męcząca dla matki w pierwszych latach Ale super dla dzieci bo mają podobne zainteresowania.
U mnie będzie praktycznie równo 2 lata. Termin mam na 14.04 a dziewczynki są z 24.04. I chociaż chciałam i planowania.y kolejne dzidzi to też momentami otwieram oczy ż przerażeniem jak ja ogarnę 3 maluchów [emoji43]
Tak szybko robisz ten test... fujjjjCzytam Was z laboratorium, bo robię test obciążenia glukozą i trochę mi tu zejdzie .
Ale dlaczego w tak wczesnej ciazy?Czytam Was z laboratorium, bo robię test obciążenia glukozą i trochę mi tu zejdzie .
To kiedy Ty mialas om i kiedy masz termin porodu? Ja mam na 4 kwietnia i u mnie 9+5.U mnie to już prawie 11 tydz wskoczy. Jak robiłam wyniki to glukoza wyszła mi 95, kurczę całe życie tak miałam, a podobno w ciąży do 92 norma więc moja pani dr chce to sprawdzić. Słuchajcie kupiłam glukozę o smaku cytrynowym i wypiłam to prawie normalnie albo jakaś jestem nienormalna