sandra1234
Fanka BB :)
Wszystko w porządku. Według Usg jest już początek 3 miesiąca ( 8 tyg, 2 dni) Słyszałam serduszko. Cudowne uczucie <3@sandra1234 @Wiola1985 jak Wasze wizyty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko w porządku. Według Usg jest już początek 3 miesiąca ( 8 tyg, 2 dni) Słyszałam serduszko. Cudowne uczucie <3@sandra1234 @Wiola1985 jak Wasze wizyty?
Swietne wiesci to teraz juz z gorkipatuśka dziękuję że pamiętałaś. Wszystko dobrze. Jest serduszko! Nic wiecej sie nie liczy.
Super wiadomosc[emoji173] Ahhh dziewczyny jak ja się cieszę. Pierwsze usg za mną. Jest serduszko, pięknie bije. 11,5 mm. 7 tydz 3 dzien, dokładnie jak z OM. Termin na 19 kwietnia. Jestem przeszczęśliwa. Życzę Wam wszystkim udanych wizyt!!!
Gratulacje [emoji3] no właśnie czy my się spotkałysmy na czerwcowkach?Cześć Dziewczynki[emoji4]
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?
W sobotę zrobiłam test a dziś byłm u ginka i mam potwierdzenie 7 tydz 5 dzien ,serduszko bije.
Nie wiem kiedy była owulacja ,bo ostatni okres miałam pod koniec maja.Bardzo późno się zorientowałam,że mogę być w ciąży.
Na ten moment jestem w szoku.
Jestem mamą małej rozrabiaki,która ma 14 miesiący[emoji7].
Witamy witam... I zapraszamy[emoji3]Cześć Dziewczynki[emoji4]
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?
W sobotę zrobiłam test a dziś byłm u ginka i mam potwierdzenie 7 tydz 5 dzien ,serduszko bije.
Nie wiem kiedy była owulacja ,bo ostatni okres miałam pod koniec maja.Bardzo późno się zorientowałam,że mogę być w ciąży.
Na ten moment jestem w szoku.
Jestem mamą małej rozrabiaki,która ma 14 miesiący[emoji7].