Twoje nie biegaja 40km/h hahaHaha, ale pewnie mniej absorbujący od moich
reklama
justjestem
Moderatorka
Już myślałam...
Spoko, nie ma co sie spinac niepotrzebnie [emoji4]
sandra1234
Fanka BB :)
U mnie są dziś straszne. Od samego rana i jest coraz gorzej. Nie wiem już, co robićCześć laseczki.
Życzę dnia bez mdłości .
Adkaaa1023
Początkująca w BB
Mam to samo, nie mogę sobie z tym poradzić... ;(U mnie są dziś straszne. Od samego rana i jest coraz gorzej. Nie wiem już, co robić
Moja córka też pierwszy raz w poniedziałek. Nie płaczę . Ale myślę czy sobie da radę.W poniedziałek Adaś idzie pierwszy raz do przedszkola. A ja płaczę jak wybieram worek, płaczę jak patrzę na kapcie do przedszkola. Ehhh, te hormony. Jak tak na niego patrzę to tak mi żal, mój miały chłopczyk
N
Natuś_ka
Gość
Przechodziłam przez to w zeszłym roku i dwa pierwsze tygodnie spedzalam czas z rana w przedszkolu razem z małym i musiałam patrzeć jak mu smutno i płacze. A teraz juz od polowy sierpnia pyta sie mnie kiedy w końcu do przedszkola pujdzieW poniedziałek Adaś idzie pierwszy raz do przedszkola. A ja płaczę jak wybieram worek, płaczę jak patrzę na kapcie do przedszkola. Ehhh, te hormony. Jak tak na niego patrzę to tak mi żal, mój miały chłopczyk
sandra1234
Marcia strasznie mi przykro
sandra1234
Jedyne, co mi smakuje, to monte, ale ile można tego jeść...Mam to samo, nie mogę sobie z tym poradzić... ;(
reklama
Też 2015 rocznik?Moja córka też pierwszy raz w poniedziałek. Nie płaczę . Ale myślę czy sobie da radę.
U mnie Mąż będzie z nim w poniedziałek i wtorek. Później już chyba zostanie sam na parę godzin i podjadę po niego. Najgorzej to z Miśką będzie. Oni to takie papużki nierozłaczki. Jak mówimy o przedszkolu, to ona, że też idzie. Jak mówię, że nie to jest awantura. Bez siebie żyć nie mogą i właśnie się zastanawiam jak to będzie. Jak jadą gdzieś razem to jest ok, ale sami nie. Adam pojechał raz bez Misi do babci i zaraz chciał wracać. A jak jeździł na piłkę to zawsze jak wracał to leciał do Misi i że tęsknił. Ostatnio dużo się tulą i Adam mówi, że Misia jest jego, a on Misi A raz sobie leżeli, ja poszłam do wc i słyszę jak Adam do Misi "kocham cię Misiu". Ale oczywiście leją się też ostroPrzechodziłam przez to w zeszłym roku i dwa pierwsze tygodnie spedzalam czas z rana w przedszkolu razem z małym i musiałam patrzeć jak mu smutno i płacze. A teraz juz od polowy sierpnia pyta sie mnie kiedy w końcu do przedszkola pujdzie