reklama
Natalia91
Fanka BB :)
[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11] jak wezmę to o wrzesnia a pracuj półtora miesiąca [emoji16]O ja... To teraz wszystkie czekamy na info [emoji23]
Ja bym L4 brała od razu jeżeli faktycznie masz taką pracę. To ile popracowalas, hehe?
porcelana
Ja dzisiaj się czuję jak wyplute toffi. O 9 pojechaliśmy na budowę pokonczyc te pierdoly, które jeszcze nam zostały. Co się za coś zabrałam, to od razu w głowie mi się zaczynało kręcić. O 12 pojechałam do domu, ledwo dałam radę obiad zrobić i teraz leżę w łóżku i zaraz sobie drzemke strzele, bo inaczej nie wytrzymam do wieczora.
Piersi mnie bolą mocno, aż mi żyły powychodzily. Brzuch pobolewa od czasu do czasu.
Piersi mnie bolą mocno, aż mi żyły powychodzily. Brzuch pobolewa od czasu do czasu.
W poprzednich ciążach I trymestr. Potem było ok.@Mujer to musi być nieprzyjemne. I ty tak masz całą ciążę? Czy przechodzi okcoło 14 tygodnia?
kb.karola90
Nic się nie przejmuj...ja wróciłam do pracy na całe 4.dni[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11] jak wezmę to o wrzesnia a pracuj półtora miesiąca [emoji16]
kb.karola90
A ja mam wizytę jutro na 18:40 ale jest spokojna bo wczoraj już widziałam serduszko mojego Bąbelka wiem że będzie dobrze i koniec!!!Do mojej jeszcze 2 tygodnie [emoji24]
Zastanawiam się czy może nie iść 5 września jednak, zamiast 10 września. Wtedy będę w 7 tygodniu, dokładnie 6+5. Czy wytrzymać jeszcze te 5 dni? Co myślicie?
Sky_84 Gratulacje [emoji7] który to jest tydzień u Ciebie?
6t1d z usg dzisiaj
sandra1234
Mnie bardzo bolą. Wolę chodzić bez stanika, ale widzę, że są już większe i boje się, aby się nie zrobiły brzydkie hihiMnie w ogóle nie bolą, jedynie co to sutki są wrażliwe
reklama
Ja prawie w ogóle nie mam cyckówMnie bardzo bolą. Wolę chodzić bez stanika, ale widzę, że są już większe i boje się, aby się nie zrobiły brzydkie hihi