Hej Marta jestes od dawna na tym watku? Jestem od poczatku i nie kojarze Twojego nicka
We wtorek rano testowałam, a wiec dopiero od wczoraj podczytuje tu i majówki bo tam dziewczyny mają też podobne terminy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Marta jestes od dawna na tym watku? Jestem od poczatku i nie kojarze Twojego nicka
Też idę 3.09, lekarz mówił, że będzie już serduszko i nagra mi Już się nie mogę doczekaćJa idę 03.09 i też już odliczam jeszcze półtora tygodnia [emoji28]
Też idę 3.09, lekarz mówił, że będzie już serduszko i nagra mi Już się nie mogę doczekaćJa idę 03.09 i też już odliczam jeszcze półtora tygodnia
A jak mam się dopisać ?Co do tabelki to mam zrobioną z tego co na wątku przedstawiamy się napisałyście. [emoji4] Wstawię i uzupełnicie co trzeba, albo się dopiszecie jeśli Was nie ma. [emoji3]
Też idę 3.09, lekarz mówił, że będzie już serduszko i nagra mi Już się nie mogę doczekać
Ja skończę 21 we wrześniuAle super, jesteś zdolna!
Zaraz zaraz jakie młode niektóre z was, 24 lata... wooow
Nie wiem. Może chodziło mu tylko o bicie serca, a ja go źle zrozumiałam. Powiem Wam, jak będę po wizycieCoraz bardziej mnie to sluchanie serca zastanawia. Dlaczego jedni na tak, a inni strasza krytycznymi sytuacjami.
Nie wiem. Może chodziło mi tylko o bicie serca, a ja go źle zrozumiałam. Powiem Wam, jak będę po wizycie
Nie wiem. Może chodziło mi tylko o bicie serca, a ja go źle zrozumiałam. Powiem Wam, jak będę po wizycie
O kurde ! Faktycznie cena kosmiczna.Co to za cena z kosmosu
Nie wiem, najpierw go spytam, czy to nie szkodzi w jakiś sposóbA sama zgodzisz sie zeby sluchac ? Pytam z ciekawosci ?
Nie wiem, najpierw go spytam, czy to nie szkodzi w jakiś sposób