Jestem w 6t 1d a wizyte mam dopiero 7 września
Bedziemy czekac z Toba ja meczylam dziewczyny, bo tak mi sie czas dluzyl, ale doczekalam sie. Teraz odliczanie do nastepnej wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w 6t 1d a wizyte mam dopiero 7 września
Mnie doszły właśnie wymioty. Oj ten I trymestr jest u mnie zawsze tragiczny.Od rana blee, a mialo byc juz lepiej
Może lepiej niż za wcześnie iść.Jestem w 6t 1d a wizyte mam dopiero 7 września
Współczuję! Ja się czuję trochę lepiej jeśli chodzi o mdłości, ale też nie zawsze. Mam nadzieję, że wymioty się nie pojawią.Mnie doszły właśnie wymioty. Oj ten I trymestr jest u mnie zawsze tragiczny.
Mąż pojechał z dziećmi na działkę, zbierze mi trochę witaminek. A ja muszę odgruzować chatę, bo od 3 dni nie ruszyłam palcem. A o ironio jak jest Mąż w domu to mam większy balagan. Jak jestem sama to bardziej zorganizowana.
RozumiemDo 15 jestem sama, potem mąż pomaga także najgorzej do tej 15 jest.
Ja mam jutro wizytę na 10.15 i mocno liczę na serduszko <3Ja tez marze o dziewczynce [emoji7] [emoji7]
Dziewczyny która jutro wizytuje?
mnie niestety też coś złapało i mam kluchę w gardle i lekki katar. Mam w planach podejść dziś po jakiś syrop, bo herbatka z miodem już od 2 dni serwowana.Ja pierdzielę, żeby tak ciężko było kupić polski czosnek. I jestem bez czosnku, a kaszle coraz bardziej i to gardło...
Bedziemy czekac z Toba ja meczylam dziewczyny, bo tak mi sie czas dluzyl, ale doczekalam sie. Teraz odliczanie do nastepnej wizyty