kb.karola90
Fanka BB :)
U mnie jest ok 20 dni po owu.U mnie beta 6700 byla 24 dni po owulacji, 27dni po ponad 17000 na tym skonczylam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jest ok 20 dni po owu.U mnie beta 6700 byla 24 dni po owulacji, 27dni po ponad 17000 na tym skonczylam
Zależy od aplikacji długości cyklu. Mi na większości wychodzi tak samo a np preglife dodaje mi 2 dni chyba jakiś algorytm im źle liczy
U mnie jest ok 20 dni po owu.
Bo owu miałam w 10 dc, tak mi się przynajmniej wydajeMialam monitoring dlatego wiem, kiedy mialam dokladnie. Bedzie dobrze, ja caly czas sobie tak powtarzam
Jak 20dni po owu to dopiero 4t2?
Cześć Kobietki!
Mam na imię Magda ,mam 32 lata i 3 dziewczyny ,spóźnia mi się okres i jako mama trójki czuje że jestem w ciąży ale boje się zrobić test jutro muszę bo umrę z ciekawości normalnie...
Zrób konieczne... nie ma się co stresować.Cześć Kobietki!
Mam na imię Magda ,mam 32 lata i 3 dziewczyny ,spóźnia mi się okres i jako mama trójki czuje że jestem w ciąży ale boje się zrobić test jutro muszę bo umrę z ciekawości normalnie...
Okres.miałam od 21.07 a owu w 10 dc czyli 30.07. Tak mi się wydaje bo pozniejnie miałam już objawów owulacjiNo właśnie też mnie to dziwi że 20 dni po i dopiero 4tc u.mnie 4 był gdzieś 13dni po owu
No to szybko mogło by się zgadzać z bety ja nie mam pojęcia kiedy miałam ale nie wcześniej jak w 15dc albo i 16 wyjątkowo późno.Bo owu miałam w 10 dc, tak mi się przynajmniej wydaje