reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja pracuje w rossmanie to było mi trochę łatwiej [emoji6] ale prawda rozeszły się w mgnieniu oka

oo, ja też kiedyś pracowałam w Rossmannie :) mam nadzieję że nie chodzisz na nocki w ciąży, bo w tym sklepie to jest jakiś horror. nie wiem jak w innych miastach, ja pracowałam w wysoko obrotowym, 3 pod względem ilości utargu we Wrocławiu, i to był hardkor ;)
przy okazji witam się i miłej niedzieli życzę wszystkim! :)

oo, ja też kiedyś pracowałam w Rossmannie :) mam nadzieję że nie chodzisz na nocki w ciąży, bo w tym sklepie to jest jakiś horror. nie wiem jak w innych miastach, ja pracowałam w wysoko obrotowym, 3 pod względem ilości utargu we Wrocławiu, i to był hardkor ;)
przy okazji witam się i miłej niedzieli życzę wszystkim! :)
Ja jestem już na zwolnieniu [emoji6] ale wcześniej byłam w wysokoobrotowym to wiem jak to wyglada [emoji58] teraz po macierzyńskim wróciłam na inny sklep na którym nie ma nocek więc luksus [emoji28] ale popracowałam miesiąc [emoji23]

Kurczę dziewczyny odebrałam wyniki moczu o mam ph 8, nie pamiętam żebym miała kiedyś tak wysokie, bakterii nie ma żadnych w moczu i nie wiem czy się martwić czy nie

Ja mam 7.5 ale lekarz nic nie mówił że jest zle

Dziewczyny konsultowałam moje ph moczu 8.0 z internista. Powiedzial ze mam zaczac regularnie zakwaszac mocz bo jest za wysokie. Codziennie zurawina :)

Wiecie co jest najlepsze, ze jest 17 tydzien. Ktos pyta ktory miesiac, wychodzi ze poczatek 5, a termin na kwiecien haha patrza jak na czuba, a ja juz sama nie ogarniam jak chce to tlumaczyc :p

Dziewczyny co myślicie o głaskaniu nas, kobiet w ciąży po brzuchu, Ja dostaję szału !!! Moja koleżanka z pracy ( lat 60 ) kiedy tylko mnie widzia rzuca się na mnie i maca, głaszcze ten brzuch. Dziś na głosowaniu też, stałam, rozmawiałam z koleżanką a ta przyszła i mowi że przeprasza Ale musi dotknąć na szczęście. Ehhh. Już miałam jej coś powiedzieć ale było tyle ludzi, że dałam sobie spokój. Postanowiłam że teraz jak będę ze zwolnieniem to powiem jej że tego nie lubię i nie życzę sobie. Lubiłam z nią pracować, nauczyła mnie wielu rzeczy Ale chyba mam prawo do prywatności.
Moja mama twierdzi że przesadzam. Ale Ja naprawdę wtedy czuję się strasznie.
Też tak macie ?

reklama
Dziewczyny co myślicie o głaskaniu nas, kobiet w ciąży po brzuchu, Ja dostaję szału !!! Moja koleżanka z pracy ( lat 60 ) kiedy tylko mnie widzia rzuca się na mnie i maca, głaszcze ten brzuch. Dziś na głosowaniu też, stałam, rozmawiałam z koleżanką a ta przyszła i mowi że przeprasza Ale musi dotknąć na szczęście. Ehhh. Już miałam jej coś powiedzieć ale było tyle ludzi, że dałam sobie spokój. Postanowiłam że teraz jak będę ze zwolnieniem to powiem jej że tego nie lubię i nie życzę sobie. Lubiłam z nią pracować, nauczyła mnie wielu rzeczy Ale chyba mam prawo do prywatności.
Moja mama twierdzi że przesadzam. Ale Ja naprawdę wtedy czuję się strasznie.
Też tak macie ?
Ja nie wyobrażam sobie żeby ktoś mnie po brzuchu głaskal. Niestety mam opory nawet przy dotyku za rękę czy przytulaniu przy imieninach itp.

A mój M dzisiaj kuchnię przejął. Ja zrobiłam tylko rosołek [emoji16] jak na spokojnie raz jeszcze obejrzał film z USG to chyba jakoś bardziej do niego dotarło że noszę w brzuchu jego syna. I skacze wokół nas... [emoji7] no nie powiem... czuje się blogo i dopieszczona [emoji6]

Do góry