reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Super!
Ja dopiero 6.10
Chciałabym już mieć je za sobą.
No ja z racji tego, że na pierwszej wizycie byłam u siebie w przychodni, u lekarza, który nie zbyt poważnie podszedł do swoich obowiązków, skierowanie dał na prenatalne do szpitala, zdążyłam się zarejestrować i mam na 4.10, ale w międzyczasie znalazłam lekarza, do którego teraz chodzę i on u siebie w gabinecie na wizycie robi. Sprawdzałam jest na liście z certyfikatem, więc będę miała podwójne potwierdzenie

Chyba mam prenatalne jako jedna z ostatnich, bo dopiero 09/10. Bedzie to 12+5 albo 12+6. Nie chciałam isc wcześniej, bo balam sie, ze dzidzius bedzie za maly na miarodajne pomiary.

Ale procz tego za tydzień mam standardowa wizyte:) musze toxo przed nia zrobić. Nie chce mi sie...

Przyszły mi wczoraj pierwsze ciazowe ciuszki- koszulki z hm, sama nie wiem, czy jestem z nich zadowolona czy nie. Troche obcisłe sa.

Chyba mam prenatalne jako jedna z ostatnich, bo dopiero 09/10. Bedzie to 12+5 albo 12+6. Nie chciałam isc wcześniej, bo balam sie, ze dzidzius bedzie za maly na miarodajne pomiary.

Ale procz tego za tydzień mam standardowa wizyte:) musze toxo przed nia zrobić. Nie chce mi sie...

Przyszły mi wczoraj pierwsze ciazowe ciuszki- koszulki z hm, sama nie wiem, czy jestem z nich zadowolona czy nie. Troche obcisłe sa.
Moze za maly rozmiar, mozna wymienic? Ja lubie luzniejsze ubrania. Najchetniej oversize. Nie lubie obcislych sukienek. Nosze S, M, zalezy w jakim sklepie. Ale czesto jak S pasuje, biore i tak M ;).

Miałam mieć na 16.10 ale to by był 14t +1 i udało mi się znalesc wczesjiej

reklama

Jest spora grupka dziewczyn ,w tym i ja ,że mamy 10 października[emoji4] Także tego ,nie jesteś ostatnia[emoji3]

Do góry