reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

przy pierwszej ciazy miala legitymacje krwiodawcy z grupa krwi teraz slyszalam ze tego nie chca tolerowac no i gdzies legitke zapodzialam.
tez mam 7+2 ale to wyliczenie jedynie z OM zobaczymy co doktorek powie.

Ja już po pierwszym usg :) rozbieżność między OM i usg tylko jeden dzień, ale ja miałam monitoring cyklu, wiec wiem dokładnie kiedy była owu (w zasadzie co do godziny :p ).

reklama
Ja już po pierwszym usg :) rozbieżność między OM i usg tylko jeden dzień, ale ja miałam monitoring cyklu, wiec wiem dokładnie kiedy była owu (w zasadzie co do godziny :p ).
u mnie tez byla owulka monitorowana ale nie az tak do godz. bol ktory towarzyszy mojej owu byl idealnie tak jak wyznaczyl mi test owu a kolejnego dnia na usg byl juz pekniety pecherzyk. wiec wg tego wychodziloby ze owu mialam 1 sierpnia.
zazdroszcze ci juz tego usg. na moim poprzednim byl pecherzyk ciazowy jedynie.

przy pierwszej ciazy miala legitymacje krwiodawcy z grupa krwi teraz slyszalam ze tego nie chca tolerowac no i gdzies legitke zapodzialam.
tez mam 7+2 ale to wyliczenie jedynie z OM zobaczymy co doktorek powie.
Ja tez mialam ta legitymację i przed porodem na własny koszt musialam dorabiać grupę krwi ze względu na ew. znieczulenie. Teraz z wynikiem sprzed niespełna roku lekarz i tak kazał mi powtórzyć to badanie.

Dla mnie po porodzie nie było miejsca na położnictwie i z noworodkiem położyli mnie na ginekologii... Byla to sala jedynie 8 osobowa i nawet nie chce myśleć co te biedne kobiety, które były m.in. po poronieniu musiały czuć podczas tej nocy.

U mnie 10t2d i wstrętne objawy niemal zniknęły! I szok, bo w poprzedniej ciazy każdy dzień witalam wymiotami a w tej ani raz sie nie zdarzyło.

Dziewczyny ja już głupieje. Co noc śnią mi się takie głupoty ze szkoda słów, i najgorsze ze wszystko pamietam. Od snów erotycznych po zmarła prababcie o której w ogóle nie myśle. Masakra, czy wy tez tak macie ? Nie wiem skąd mi się to bierze w głowie.

U mnie 7+2 i tez się ciągnie...

Tez zaliczyłam z rana badania, na szczęście to tarczyca to mogłam normalnie zjeść śniadanie :)

Robiliście już grupę krwi? Na moim wyniku jest „wynik niepotwierdzony”, pytałam w labie i pani powiedziała ze to dlatego, ze oznaczenie było tylko raz. To znaczy ze mam jeszcze raz powtórzyć to badanie??? Z tego wszystkiego zapomniałam dopytać...
Tak musisz jeszcze raz zrobić to badanie. Mi to samo wczoraj powiedział mój lekarz sejmu zrobienia tą krew karte

Ja już po pierwszym usg :) rozbieżność między OM i usg tylko jeden dzień, ale ja miałam monitoring cyklu, wiec wiem dokładnie kiedy była owu (w zasadzie co do godziny [emoji14] ).
Tez mialam stymulowany cykl ale az tak dokladnie nie umiem określić kiedy była owu [emoji28] albo dzień albo dwa dni po zastrzyku [emoji848]

reklama
Ja tez mam jutro wizytę. O 15. Prywatną. Musze umówić sie na USG genetyczne.

Jestem strasznie śpiąca, cisnienie spadlo, mega parno i pochmurno na polu. Mogloby lunąc, a nie tak to wisi w powietrzu :/

Do góry