A duży już jest? Mojego podczas upałów kompletnie nie mogę zmusić do jedzenia i dopiero przekroczył 6kg...Ok tak i obserwować postępy i słodkie uśmieszki sama przyjemność
reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
No to mój ma 7600 g wazony w zeszłym tyg na szczepieniu. Ubranka nosi na 68 i niektóre na 74. Ale wygląda szczuplo jeśli można tak powiedzieć o niemowlaku je ładnie. A na noc to nawet z dwóch piersi.A duży już jest? Mojego podczas upałów kompletnie nie mogę zmusić do jedzenia i dopiero przekroczył 6kg...
O kurczę, no to zazdroszczę kluska My szczepimy się za tydzień, oby babka nie osądzała mnie... Ile miał po urodzeniu?No to mój ma 7600 g wazony w zeszłym tyg na szczepieniu. Ubranka nosi na 68 i niektóre na 74. Ale wygląda szczuplo jeśli można tak powiedzieć o niemowlaku je ładnie. A na noc to nawet z dwóch piersi.
A duży już jest? Mojego podczas upałów kompletnie nie mogę zmusić do jedzenia i dopiero przekroczył 6kg...
A ile ma ? Moja w skonczonym 14 tygodniu wazyla 6, z najnizszej masy 2,900. Wiec chyba u Was z waga ok
przecież nie każdy musi ważyć tyle samo. Może taka jego uroda i już. Moja też drobna. Chociaż lekarz ją w szpitalu dziś zobaczył to powiedział, że duża jak na 3 miesiące. Ale waży tylko 5600. Mierzy 63cm. Chociaż obok leży dziewczynka półroczna i waży 6600 i ma 64cm.O kurczę, no to zazdroszczę kluska My szczepimy się za tydzień, oby babka nie osądzała mnie... Ile miał po urodzeniu?
Magdalenams
3800 g. Wiesz one sobie mogą gadać. Mi pediatra powiedziała że jeśli idzie w siatkach centylowych proporcjonalnie i widać po ubraniach ze rośnie to jest ok. A twój z jaką waga się urodził?O kurczę, no to zazdroszczę kluska My szczepimy się za tydzień, oby babka nie osądzała mnie... Ile miał po urodzeniu?
Blondie
To tak jak sąsiadki syn ma 9 miesięcy i wazy 11kg, Marysia ma 26 miesięcy i wazy 11.5
przecież nie każdy musi ważyć tyle samo. Może taka jego uroda i już. Moja też drobna. Chociaż lekarz ją w szpitalu dziś zobaczył to powiedział, że duża jak na 3 miesiące. Ale waży tylko 5600. Mierzy 63cm. Chociaż obok leży dziewczynka półroczna i waży 6600 i ma 64cm.
Zzzzzz
Cześć dziewczyny, dzięki za wywołanie u nas wszystko super. Zuza rosnie choć nie tak jak wasze szkraby bo waży 5400. No cóż kochana jest ze szok do schrupania. Odkad zaczela malo przybierac czyli od zakonczenia 3mca zaczelam dokarmiac mm no i sie zaczęła jazda skubana tylko butelke chce wiec 2x dziennie je mm 2xdziennie moje odciagane a w nocy karmie cycem na spiocha wcina wszystko.
Jesteśmy w trakcie rozszerzania diety. 4i pol miecha za nami
Z tym przewracaniem na brzuch to potrafi ale jej sie nie chce za często
Powiedzcie kochane towarzyszki z szyjkowej niedoli czy po takim traumatycznym przeżyciu mysliscie o kolejnym dzidzi?
Powiedzcie kochane towarzyszki z szyjkowej niedoli czy po takim traumatycznym przeżyciu mysliscie o kolejnym dzidzi?
Magdalenams
Nie no Zuzia to już dorosła panienka i jak idzie rozszerzanie? Smakuje jej? Ja to dopiero zacznę ok 6 m-ca bo mój jest na samym cycu.Cześć dziewczyny, dzięki za wywołanie u nas wszystko super. Zuza rosnie choć nie tak jak wasze szkraby bo waży 5400. No cóż kochana jest ze szok do schrupania. Odkad zaczela malo przybierac czyli od zakonczenia 3mca zaczelam dokarmiac mm no i sie zaczęła jazda skubana tylko butelke chce wiec 2x dziennie je mm 2xdziennie moje odciagane a w nocy karmie cycem na spiocha wcina wszystko.
Ja myślę nad trzecim ale to dopiero za jakieś 4 lata jak chłopaki podrosna. Bo starszy daje w kość. Uparty jest jak osioł
To ja jeszcze wywolam @BaskaW @Oczekujaca123 @ashisohi co u Was mamusie i dzidziusie?
reklama
po 3 miesiącu to normalne, że waga zwalnia.Cześć dziewczyny, dzięki za wywołanie u nas wszystko super. Zuza rosnie choć nie tak jak wasze szkraby bo waży 5400. No cóż kochana jest ze szok do schrupania. Odkad zaczela malo przybierac czyli od zakonczenia 3mca zaczelam dokarmiac mm no i sie zaczęła jazda skubana tylko butelke chce wiec 2x dziennie je mm 2xdziennie moje odciagane a w nocy karmie cycem na spiocha wcina wszystko.