reklama
Natalia91
Fanka BB :)
Ja skończyłam gotować i teraz leżę bo plecy mi wysiadaja, ciuszki mam już wyprane tylko teraz muszę je posegregowac według rozmiarów i popakować o wsio[emoji7]Ja dzis 30 min prasuje kocyki, reczniki itp i 30 min leżę. Dostalam smsy ze przyszły przesylki do odbioru, wiec może sie pozniej przejde
MartynaXI
Ciuszki juz mam ogarniete, ciesze sie ze to zrobilam bo nie dalabym pozniej rady. Dzisiaj ostatnie paczki z pieluszkami flanelowymi przyszly wiec jutro wypiore, pojutrze wyprasuje i to byloby wszystkoJa skończyłam gotować i teraz leżę bo plecy mi wysiadaja, ciuszki mam już wyprane tylko teraz muszę je posegregowac według rozmiarów i popakować o wsio[emoji7]
Magdalenams
No i ładne wam te suwaczki wyszły
Ja dzisiaj skończyłam prasowac ciuszki i wszystko mam ułożone zrobiłam miejsce w szafie i wszystko weszło uff...
Jeszcze zamówię prześcieradła i upiore becik i będę gotowa
A nie... kuzwa wózek muszę jeszcze przeprac. Zapomniałam...
Ja dzisiaj skończyłam prasowac ciuszki i wszystko mam ułożone zrobiłam miejsce w szafie i wszystko weszło uff...
Jeszcze zamówię prześcieradła i upiore becik i będę gotowa
A nie... kuzwa wózek muszę jeszcze przeprac. Zapomniałam...
natajka
Aktywna w BB
no i narobiłaś smakaMnie pogrzało i wzięłam się za robienie krokietow [emoji28] no ale cóż takie smaki i trzeba to jakoś ogarnąć [emoji847]
aniagram
Zaciekawiona BB
ale śliczne! długo szły? dasz linka.Kocham to! Dotarly z alie Zobacz załącznik 938045Zobacz załącznik 938046
reklama
Blondie
Zamowilam 31 grudnia PLN 2.68 42%OFF | TELOTUNY skarpetki dla noworodków miłość skarpetki dla chłopców i dziewcząt 0-6Months U71225 LE2ale śliczne! długo szły? dasz linka.
Link do: US $0.71 41% OFF|TELOTUNY newborn baby socks Love boys girls sock 0 6Months U71225 LE2-in Socks from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group