reklama
zmurka trzy dni przed porodem ból biodra magicznie zniknął ! wiedziałam, że zaraz urodzę
to było jak cud ale ja miałam taki ból ogromny przy obciążaniu nogi w stawie biodrowym bezpośrednio.. no i jak mnie tak kilka razy na dzień siekło to potem mnie cały czas bolało w każdej pozycji - na leżąco, siedząco.. koszmar
to było jak cud ale ja miałam taki ból ogromny przy obciążaniu nogi w stawie biodrowym bezpośrednio.. no i jak mnie tak kilka razy na dzień siekło to potem mnie cały czas bolało w każdej pozycji - na leżąco, siedząco.. koszmar
Ewetka
Fanka BB :)
Dziewczyny zalamujecie mnie. Ja codziennie batonik albo dwa, czasem czekoladka i inne słodycze. A wy tu że sporadycznie mam już 9,5 kg na plusie. Od dzisiaj dieta!!!!
to niezle was ciągnie na słodkie dziewczyny ja prawie wogóle nie jem nic słodkiego tylko sporadycznie sie zdarzy ale naprawde w małych ilosciach....za to kwaśne jabłka mogłabym jesc kilogramami
Ewetka
jaki duzy dzidziulek juz super a ktory masz tydzien?Heja! Ja po wizycie. Wszystko super. Rosnie chlopak w siłę. 838g ssal kciuka, puszczał bańki z buzki, wywalał język, machal rączkami [emoji813] szyjka dluga, 4cm
Blondie
Wcziraj 24+2 z usg 25+5jaki duzy dzidziulek juz super a ktory masz tydzien?
reklama
Magdalenams
To może lekarz coś poradzi? Szkoda żeby Cię tyle meczylo.Ale sie rozchorowalam przy kaszlu boli. Teraz znajac swoje zdrowie bedzie mnie meczylo miesiac. Oby dziecko tego nie odczuwalo.