reklama
zmurka trzy dni przed porodem ból biodra magicznie zniknął ! wiedziałam, że zaraz urodzę
to było jak cud
ale ja miałam taki ból ogromny przy obciążaniu nogi w stawie biodrowym bezpośrednio.. no i jak mnie tak kilka razy na dzień siekło to potem mnie cały czas bolało w każdej pozycji - na leżąco, siedząco.. koszmar
to było jak cud
Ewetka
Fanka BB :)
Dziewczyny zalamujecie mnie. Ja codziennie batonik albo dwa, czasem czekoladka i inne słodycze. A wy tu że sporadyczniemam już 9,5 kg na plusie. Od dzisiaj dieta!!!!
to niezle was ciągnie na słodkie dziewczyny ja prawie wogóle nie jem nic słodkiego tylko sporadycznie sie zdarzy ale naprawde w małych ilosciach....za to kwaśne jabłka mogłabym jesc kilogramami

Ewetka
jaki duzy dzidziulek juzHeja! Ja po wizycie. Wszystko super. Rosnie chlopak w siłę. 838gssal kciuka, puszczał bańki z buzki, wywalał język, machal rączkami [emoji813] szyjka dluga, 4cm
![]()
Blondie
Wcziraj 24+2jaki duzy dzidziulek juzsuper a ktory masz tydzien?
reklama
Magdalenams
To może lekarz coś poradzi? Szkoda żeby Cię tyle meczylo.Ale sie rozchorowalamprzy kaszlu boli. Teraz znajac swoje zdrowie bedzie mnie meczylo miesiac. Oby dziecko tego nie odczuwalo.