reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja też, ale jej jeszcze nie mam :D Już mojemu nagadałam, że w sobotę kupujemy :D
Tez tak ustaliliśmy, ze w sobote. :)

O wlasnie. Dziewczyny, ktore mają podłogówke tam, gdzie zywa choinka. Sypie sie jakos nadzeyczajnie? Bo u mnie wojna o to, ze z zywej sie bedzie sypac i zebym ubrala sztuczna!

reklama
Ja już po wizycie dzisiaj :) Maleństwo ma już 640 gram ❤️❤️ Mieści się w siatkach jest wszystko dobrze :)) krążek trzyma szyjkę, nie skraca się. Powiedział mi doktor ze jeszcze 12 tygodni i mogę rodzic :p.

To tyle dobrego.

Pech chciał ze jak siedziałam w gabinecie to mama dostała smsa od znajomej która wczoraj miała u nas być ze wyładowała na porodówce ze skurczami. Za tydzień miała termin porodu. Okazało się ze malutki nie żyje. Owinięty pępowina i niewydolne łożysko. Aż mi słabo :(((

Ja już po wizycie dzisiaj :) Maleństwo ma już 640 gram ❤️❤️ Mieści się w siatkach jest wszystko dobrze :)) krążek trzyma szyjkę, nie skraca się. Powiedział mi doktor ze jeszcze 12 tygodni i mogę rodzic :p.

To tyle dobrego.

Pech chciał ze jak siedziałam w gabinecie to mama dostała smsa od znajomej która wczoraj miała u nas być ze wyładowała na porodówce ze skurczami. Za tydzień miała termin porodu. Okazało się ze malutki nie żyje. Owinięty pępowina i niewydolne łożysko. Aż mi słabo :(((
Tobie gratuluje :)
a to co spotkało znajomą to straszne:( przykro ze sie takie historie zdarzają...

Ja już po wizycie dzisiaj :) Maleństwo ma już 640 gram [emoji3590][emoji3590] Mieści się w siatkach jest wszystko dobrze :)) krążek trzyma szyjkę, nie skraca się. Powiedział mi doktor ze jeszcze 12 tygodni i mogę rodzic :p.

To tyle dobrego.

Gratuluję dobrych wieści.
Co do znajomej to przykra sprawa... takie rzeczy niestety też się zdarzają... moja kuzynka straciła tak synka w wielki piątek w tym roku... To chyba najtrudniejsza strata na tym etapie ciąży... człowiek już gotowy na tulenie bobasa a tu taka tragedia...

Ja już po wizycie dzisiaj :) Maleństwo ma już 640 gram [emoji3590][emoji3590] Mieści się w siatkach jest wszystko dobrze :)) krążek trzyma szyjkę, nie skraca się. Powiedział mi doktor ze jeszcze 12 tygodni i mogę rodzic :p.

To tyle dobrego.

Gratuluję wizyty udanej.

A historia ze znajomą.... BOŻE, JAK MI PRZYKRO :(

ile dobrych wieści z rana! ekstra :)
gratuluję!
ja na 15 mam wizytę ale szczerze to się nie nastawiam na usg..
u nas również śnieg sypie od rana :)
choinkę kupiliśmy wczoraj, wieczorem ubieralam, ale jeszcze jest niekompletna bo rok temu była mniejsza i nie starczyło łańcuchów :D w sklepie pod domem nie było. no więc dziś po wizycie lecę po łańcuchy i dorabiam :)

miłego dnia!!
IMG_20181213_110043.jpg

Załączniki

• IMG_20181213_110043.jpg
    IMG_20181213_110043.jpg
    239,5 KB · Wyświetleń: 345
Hejooo Dziewczynki i maluszki ;)

Rozumiem tylko, żeby później się z tego nie rozwinęło jeszcze bardziej coś niepokojącego :no2:

U mnie również robi się coraz bielej :D Fajnie jakby do świąt dosypało z 10 cm :tak: Lubie taki krajobraz.

Wy też z Podkarpacia ? Bo takie same prognozy słyszę u siebie :-) :)
Mój maluszek od rana szaleje w brzuszku, super że jest taka aktywna to nie muszę się martwić czy wszystko jest okej ;-) ;)
Ruszam w małą trasę więc udanego dnia Wam życzę :blink:
Tak [emoji16] podkarpacie na tym forum rządzi [emoji1787]

reklama
Gratulacje udanych wizyt :-)

Biegi, to straszne...

Jejku, jak ja Wam zazdroszczę śniegu... u nas ledwo, ledwo coś sypie i od razu znika :'( a sanki już czekają na pasażera ;-).
Też byłam dziś w labo i czekałam godzinę ponad... ale nawet się nie wychylałam, że jestem w ciąży, bo już się ludzie między sobą kłócili...

Do góry