reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja też, ale jej jeszcze nie mam :D Już mojemu nagadałam, że w sobotę kupujemy :D
Tez tak ustaliliśmy, ze w sobote. :)

O wlasnie. Dziewczyny, ktore mają podłogówke tam, gdzie zywa choinka. Sypie sie jakos nadzeyczajnie? Bo u mnie wojna o to, ze z zywej sie bedzie sypac i zebym ubrala sztuczna!

reklama
Ja już po wizycie dzisiaj :) Maleństwo ma już 640 gram ❤️❤️ Mieści się w siatkach jest wszystko dobrze :)) krążek trzyma szyjkę, nie skraca się. Powiedział mi doktor ze jeszcze 12 tygodni i mogę rodzic :p.

To tyle dobrego.

Pech chciał ze jak siedziałam w gabinecie to mama dostała smsa od znajomej która wczoraj miała u nas być ze wyładowała na porodówce ze skurczami. Za tydzień miała termin porodu. Okazało się ze malutki nie żyje. Owinięty pępowina i niewydolne łożysko. Aż mi słabo :(((

Ja już po wizycie dzisiaj :) Maleństwo ma już 640 gram ❤️❤️ Mieści się w siatkach jest wszystko dobrze :)) krążek trzyma szyjkę, nie skraca się. Powiedział mi doktor ze jeszcze 12 tygodni i mogę rodzic :p.

To tyle dobrego.

Pech chciał ze jak siedziałam w gabinecie to mama dostała smsa od znajomej która wczoraj miała u nas być ze wyładowała na porodówce ze skurczami. Za tydzień miała termin porodu. Okazało się ze malutki nie żyje. Owinięty pępowina i niewydolne łożysko. Aż mi słabo :(((
Tobie gratuluje :)
a to co spotkało znajomą to straszne:( przykro ze sie takie historie zdarzają...

Ja już po wizycie dzisiaj :) Maleństwo ma już 640 gram [emoji3590][emoji3590] Mieści się w siatkach jest wszystko dobrze :)) krążek trzyma szyjkę, nie skraca się. Powiedział mi doktor ze jeszcze 12 tygodni i mogę rodzic :p.

To tyle dobrego.

Gratuluję dobrych wieści.
Co do znajomej to przykra sprawa... takie rzeczy niestety też się zdarzają... moja kuzynka straciła tak synka w wielki piątek w tym roku... To chyba najtrudniejsza strata na tym etapie ciąży... człowiek już gotowy na tulenie bobasa a tu taka tragedia...

Ja już po wizycie dzisiaj :) Maleństwo ma już 640 gram [emoji3590][emoji3590] Mieści się w siatkach jest wszystko dobrze :)) krążek trzyma szyjkę, nie skraca się. Powiedział mi doktor ze jeszcze 12 tygodni i mogę rodzic :p.

To tyle dobrego.

Gratuluję wizyty udanej.

A historia ze znajomą.... BOŻE, JAK MI PRZYKRO :(

ile dobrych wieści z rana! ekstra :)
gratuluję!
ja na 15 mam wizytę ale szczerze to się nie nastawiam na usg..
u nas również śnieg sypie od rana :)
choinkę kupiliśmy wczoraj, wieczorem ubieralam, ale jeszcze jest niekompletna bo rok temu była mniejsza i nie starczyło łańcuchów :D w sklepie pod domem nie było. no więc dziś po wizycie lecę po łańcuchy i dorabiam :)

miłego dnia!!
IMG_20181213_110043.jpg

Załączniki

• IMG_20181213_110043.jpg
    IMG_20181213_110043.jpg
    239,5 KB · Wyświetleń: 335
Hejooo Dziewczynki i maluszki ;)

Rozumiem tylko, żeby później się z tego nie rozwinęło jeszcze bardziej coś niepokojącego :no2:

U mnie również robi się coraz bielej :D Fajnie jakby do świąt dosypało z 10 cm :tak: Lubie taki krajobraz.

Wy też z Podkarpacia ? Bo takie same prognozy słyszę u siebie :-) :)
Mój maluszek od rana szaleje w brzuszku, super że jest taka aktywna to nie muszę się martwić czy wszystko jest okej ;-) ;)
Ruszam w małą trasę więc udanego dnia Wam życzę :blink:
Tak [emoji16] podkarpacie na tym forum rządzi [emoji1787]

reklama
Gratulacje udanych wizyt :-)

Biegi, to straszne...

Jejku, jak ja Wam zazdroszczę śniegu... u nas ledwo, ledwo coś sypie i od razu znika :'( a sanki już czekają na pasażera ;-).
Też byłam dziś w labo i czekałam godzinę ponad... ale nawet się nie wychylałam, że jestem w ciąży, bo już się ludzie między sobą kłócili...

Do góry