reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Bu a u mnie ani widu ani slychu zimy..
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Ja siedzę w labo i czekam na pobrania po glukozie.
Witaj w klubie:) soczek pomarańczowy z rana zaliczony, teraz czekanie. Ale specjalnie wczoraj nie wchodziłam wieczorem na forum żeby dzisiaj mieć co nadrabiac i czas szybciej zleci:-D

reklama
Witaj w klubie:) skoczek pomarańczowy z rana zaliczony, teraz czekanie. Ale specjalnie wczoraj nie wchodziłam wieczorem na forum żeby dzisiaj mieć co nadrabiac i czas szybciej zleci:-D
Haha u mnie niestety nie było smakowej więc musiałam wypić zwykła, no ale tragedii nie ma. Ja biorę się zaraz za książkę :)

Mi smak obojętny, ale to ze jest prosto z lodówki dużo zmienia:) książki żadnej nie wzielam ale jak skończą mi sie posty do nadrobienia to będę oglądać stronę z ikei bo muszę parę rzeczy zamowic, zdążyć z remontem, meblami i całymi przygotowaniami świątecznymi teraz to będzie szaleństwo.

Taaak jest pięknie [emoji7] wszystko pod śniegiem i zapowiadają opady na cały tydzień jeszcze [emoji4]
Super.... trochę wam zazdroszczę tej zimy... ale tylko troszkę...
Ale mi tam na rękę jej barak, nie mam opon zimowych więc w razie zimy jestem uziemiona w domu więc niech ta wiosenno jesienna pogoda trzyma się jak najdłużej...

DZIEŃ DOBRY [emoji16][emoji4] ja już na nogach bo zaraz jadę na polowkowe mam niecałą godzinę drogi dlatego tak wcześnie jadę bo badanie mam o 9. Ale biorąc pod uwagę fakt że wszytko zasypane to będę jechać powoli [emoji4]
Trzymajcie kciuki i do zobaczenia po [emoji6][emoji4]
U nas tez [emoji813] zasypało [emoji813] kciuki za wizytę połówkową [emoji813]

hoho! glukozowy czacik z rana :D
@kitty89 co czytasz?

ja właśnie zawiozłam dziecko do przedszkola i jem śniadanie
Kryminał super się czyta :)
IMG_20181213_091313.jpeg

Załączniki

• IMG_20181213_091313.jpeg
    IMG_20181213_091313.jpeg
    52,5 KB · Wyświetleń: 256
reklama
@kitty89 mhm.. fanka kryminałów.. ja jestem raczej obyczajówkowa ;D ale najlepiej mi się czyta takie miszmasze.. teraz czeka na mnie korona śniegu i krwi Cherezińskiej.. ona pisze książki kompletne - jest w niej intryga, romans, wojna, fantastyka i główny bohater - historia Polski
ale chyba poleży, bo teraz mam ochotę na jakąś taką szybką do przeczytania, wprowadzącą w świąteczny klimat ciepłą kluchę.. może coś polecacie w tym stylu?

a zapomniałam Wam napisać, że występ dziecka wypadł dobrze :D tzn. dobrze, że mieli play-back :D jednak trzylatki jak zobaczą publiczność to to poruszenie na twarzy jest niesamowite :D myślałam, że będę płakać ze śmiechu/wzruszenia :D

Do góry