reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Krzywa cukrowa ma kazda ciezarna w pl okolo 20tyg, jesli jest obciążenie lub pomiar glukozy wyszedl zle, ro wcześniej do 14tyg bodajże tez sie robi.
Czyli niektóre robia raz, a niektóre dea razy

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Nie pocieszylas mnie :( na chwile obecna wiem ze wynik byl nie wazny bo bym wypila i oddala im to.. To pewnie na nastepnej wizycie da mi skierowanie:(

reklama
Dziewczyny z uk jakie macie oznaczenia glukozy? Bo patrze na te moje wyniki i 4.7 i nie wiem jak to odniesc

1506544176-aaaaaa.jpeg

Jestem taka zmeczona, ze ledwo na oczy patrze. Piernicze nie mecze sie juz [emoji14] klade sie spac! Dobranoc [emoji4][emoji42]

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

Dziewczyny, czy któraś z Was badała teraz poziom ddimerów??? Mam wynik 1500 przy normie 500. U kobiet w ciąż może być podwyższony, ale nie aż tak. Jedna lek mówi, żeby się na razie nie przejmować, druga że koniecznie Clexane 0,6 w zastrzykach. Czy któraś z Was robi sobie zastrzyki z Clexane?

Dzien Dobry Mamuski.
Ja pierwszy dzien po 2 tygodniach zwolnienia ide do pracy :( na szczescie to tylko 2 dni i...weekend! odezwe sie z pracowego kompa...;) ciekawe czy wysiedze przy biurku?
niby mam ta codeine alw wolalabym nie brac ....w pierwszym trymestrze a to jeszcze tydzien... zreszta w next Piatek mam genetyczne :) mysle ze wtedy sie uspokoje :) a teraz tak mysle ze juz cala moja praca wie ze jestem w ciazy bo mysle ze sie dziewczynom wymknelo pod moja nieobecnosc ;) nie przeszkadza mi to ale to cholernie duzo osob bedzie gratulowac :-D

reklama
Dzien Dobry Mamuski.
Ja pierwszy dzien po 2 tygodniach zwolnienia ide do pracy :( na szczescie to tylko 2 dni i...weekend! odezwe sie z pracowego kompa...;) ciekawe czy wysiedze przy biurku?
niby mam ta codeine alw wolalabym nie brac ....w pierwszym trymestrze a to jeszcze tydzien... zreszta w next Piatek mam genetyczne :) mysle ze wtedy sie uspokoje :) a teraz tak mysle ze juz cala moja praca wie ze jestem w ciazy bo mysle ze sie dziewczynom wymknelo pod moja nieobecnosc ;) nie przeszkadza mi to ale to cholernie duzo osob bedzie gratulowac :-D

Powodzenia... oby nie bolało:)

Do góry