Agulula111
Fanka BB :)
Ja w UK mam prowadzona ciążę są juz dziewczyny które miały prenatalne, musiałabys się cofnąć kilka stron
Oki, dzięki za info i powodzenia ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w UK mam prowadzona ciążę są juz dziewczyny które miały prenatalne, musiałabys się cofnąć kilka stron
O kurcze a ja autem po tej glukozie będę wracała :/
Przepraszam ale nie mogę się powstrzymać. Mam nadzieję, że nikogo nie obrażę. Co chwila chrześcijanie mówią że Bóg tak chciał, albo ma jakiś plan a podstawowym fundamentem wiary chrześcijańskiej jest wolna wola człowieka i właśnie to, że sami kształtujemy swoje życie czyli Bóg nie może mieć dla nas żadnego planu bo to by wykluczało wolną wolę.
Jak by ktoś chciał o tym poczytać to pierwsze lepsze wyszukanie w googlach. KLIK
Takie chodzenie za falszuje wynik,bo cukier się zabija podczas wysiłku fizycznego.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Z krzywa cukrowa wchodzi sie bez kolejki. Potem musisz pilnować i ponownie wepchać sie rowno po godzinie i po dwóchDobrze wiedzieć, to wezmę ze sobą jakąś kanapkę [emoji14] Czy jako kobieta w ciąży mogę się przepchać na przód kolejki czy muszę czekać aż te wszystkie babcie wejdą? Choćby nie wiem jak wcześnie tam nie pojechała zawsze jest pełno babć (mam wrażenie że one tam koczują). Boje się że jak znów do gabinetu będę czekała godzinę na czczo to będzie mi niedobrze a potem jeszcze picie tego słodkiego.. I tak wiem, że będzie cukrzyca bo czuje to po dzisiejszej przekąsce jak mi było niedobrze (fizycznie) po słodyczach. Ehhh
Lazienke tez odwi2dzam...Ja to samo, to jakiś koszmar...jak usnę to 30 ml minut u znów się budzę... bezsenność wdala się dość mocno...nie wspomnę o tym, że przy okazji co chwilę jestem w toalecie żeby zrobić siku....
A pobierał ci z palca krew i mierzyła glukometrem jaki był wyniki,bo jak niski to raczej nie ma się co obawiać.potem juz było lepiej, tylko od razu po wypiciu. Bedziesz tam siedziala 2,5h to dasz rade wrocic. Wez sobie cos do jedzenia żeby przed drogą powrotną zjeść.
Tylko że możesz zgodnie ze swoją wolną wolą zadecydować ze chcesz żeby on kierował i wtedy on pomoże. Jak nie chcesz, on sie nie narzuca i nie ingeruje - twoj wybór, sama kierujesz swoimi wyborami i swoim życiem.
Jak pijany wsiada za kółko i zabija na przystanku 5 niewinnych osób to nie można mowic 'Bog tak chcial' albo 'czemu na to pozwolił' bo to byl wolny wybór kierowcy i Bog tu nie ma nic do rzeczy.
Tak ja to wszystko rozumiem (linku nie czytalam)
Wiem.. ale naprawde bardzo wolno szlam i nie mialam specjalnie wyjscia, bo nie mam z kim dziecka rano zostawic... a do ptzychodni mam 5 min bardzo wolnym spacerem. Nie podejmowalam nie wiadomo jakich aktywnosci fizycznych.
Robia ,ale z tego co wiem to nie zawsze . Ja w poprzedniej ciazy mialam ,a IsabellaSimon pisala juz wczesniej, ze nie miala w poprzedniej ciazy. Wiec to chyba zalezy od midwife. Mysle, ze mozesz poprosic jesli sie obawiasz. Ja pewnie tak zrobie jesli mi nie zaproponuje [emoji4]Dziewczyny z UK czy tutaj tez robią badanie na cukrzycę?