reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

kurka no trafi mnie cos ...cytowalam i odpisywalam kazdej z osobna dzoekujac za zyczenua a wyszlo 3 razy samo dziekuje :(
zreszta ten post tez pisze drugo raz bo pierwszy wcielo... :(

Ostatnia edycja:
reklama
kurka no trafi mnie cos ...cytowalam i odpisywalam kazdej z osobna dzoekujac za zyczenua a wyszlo 3 razy samo dziekuje :(
zreszta ten post tez pisze drugo raz bo pierwszy wcielo... :(
To jeszcze ja[emoji2] sto lat!!![emoji11]

Ja to bym się lepiej dogadywala z treściami gdybyśmy dalej mieszkali a nie na przeciwko... a jak już się młoda urodziła to myślałam że zagryze tak się wtrącala tesciowa ( mój mąż jest jedynakiem). Polepszyło się jak wróciłam do pracy ( o to też byli obrażenia bo jak można 14miesieczne dziecko do klubu malucha zaprowadzić[emoji12] ) chyba dlatego że przez to że mniej byłam w domu to miałam więcej cierpliwości[emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

dzieki Ania i lucky :)

ja zakladam ze wyniki krwi byly okey bo midwife powiedziala ze zadzwoni do konca zeszlego tygodnia jesli cos wyjdzie nie tak wiec kompletnie nie mam pojecia FT4....

ha ha i terax mi sie przypomuslo ze ja swoje notes i wyniki moge online podejrzec ;)

Dagi - ja jeszcze 4 nie urodziłam a już po cichu marzę o 5 :-D
Nie zrażaj się, każdy poród inny, może dzieci będą z ciebie wyskakiwać bez bólu ;) czego ci życzę.
A wy ślubu wogóle nie planujecie?

LMax - masz jeszcz czas :) może pójdzie jedno za drugim :)
Mam nadzieje ze poród będzie szybko :D a co do ślubu mamy plany ale ja chciałabym kościelny a mój cywilny :) kwestia jeszcze dogadanie się na pewno wiec pójdzie na moje hehe

Dlatego wracając do Polski musze mieszkać na drugim końcu żeby się z nikim nie widzieć żeby nikt mi się nie wracał w wychowanie :D ja mam zły charakter :D mowie co myślę i czasami prowadzi to do ostrej wymiany zdań [emoji14] a tak to jednych i drugi zobaczę 2 razy do roku i starczy :D

reklama
Do góry