reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja się położyłam popołudniu bo mnie ta głowa tak od rana bolała i wstałam po 20 dopiero
Przyszedł mi list ze szpitala że mam spotkanie z położna pierwsze 31 sierpnia , jako że wtedy jeszcze w Pl będę to muszę przełożyć , więc pewnie będę mieć jeszcze później
Ciekawe czy zdarza z tym USG pierwszym do 13 tygodnia

Witam nowe mamuśki [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Musiałam was przeczytać od poczatku☺ i tak nie zapamiętałam wszystkiego pewnie heh ja biorę luteine i duphaston ze względu na zagrożenie poronieniem w pierwszej ciąży. Ale jakoś z tym progresteronem czuje się pewniej i jestem spokojniejsza ☺ pozdrawiam wszystkie i życzę dobranoc ☺

O jak miło:) pracujesz w szpitalu? Jaki oddział?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę progesteron dwa razy dziennie..

Chirurgia naczyniowa, jestem na wychowawczym [emoji6]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Haha też mam dwa koty :) z czego jedna to kotka hodowlana więc marzy mi się do niej kocur ;) ale to już gdy będziemy mieć jakieś własne mieszkanie.
My mamy brytyjkę i maine coonkę [emoji38]

13 osób tylko na wątku poznaniowym, wpisywać się Babeczki i uzupełniać miasto! [emoji4] a kto nas czyta i nie wie czy już się ujawniać to zapraszamy, w kupie raźniej [emoji12][emoji12][emoji12]

Tylko ja taki nocny marek? Moje dziecko śpi wciąż jak noworodek, a ostatnimi czasy chodzi spać grubo po północy z kilkoma pobudkami... Ja nie wiem kiedy się wyśpię... Chyba po 40.. Słyszałam, że wtedy zaczyna się życie [emoji16]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My mamy brytyjkę i maine coonkę [emoji38]

Moje ukochane kotki. Chociaż mam zwykłego mieszanca[emoji3]
1502340810-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

ja też dziś kilka pobudek zaliczyłam :wink:
mój zasypia najczęściej ok 19:30, najpóźniej jak mu się zdarza zasnąć to o 21.

asia - ja po 40-stce też jeszcze się nie wyśpię pewnie ;)

najstarszy wyjechał na obóz, więc średni boi się spać sam w pokoju :-D więc śpię z dwoma

Dzień dobry. Tak jak obiecałam odzywam się. Jestem juz po badaniu usg. Niestety na serduszko muszę jeszcze poczekać. Ale pecherzyk juz jest. Kolejne badanie za 2 tygodnie... do tego czasu zwariuje [emoji12]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Tak jak obiecałam odzywam się. Jestem juz po badaniu usg. Niestety na serduszko muszę jeszcze poczekać. Ale pecherzyk juz jest. Kolejne badanie za 2 tygodnie... do tego czasu zwariuje [emoji12]

Hej [emoji4] ja miałam tak samo, dwa tygodnie szybko zlecą, wiem co mowię [emoji4] moge dwa tygodnie od pierwszej wizyty mina w poniedziałek i mam nadzieje ze wtedy cos ujrzę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Najważniejsze że progres jest. I wiem co czujesz... Moje następne badanie we wtorek... A mam wrażenie jakby za 100 lat.

reklama
Najważniejsze że progres jest. I wiem co czujesz... Moje następne badanie we wtorek... A mam wrażenie jakby za 100 lat.

W mojej pierwszej ciąży serduszko zobaczyłam końcem 7mego tygodnia także spokojnie, będzie na pewno ;)

Do góry