reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ja wam powiem że mnie tą ciąża stresuje strasznie z pierwszą się tak nie cackalam, pewnie wam tu będę panikować [emoji33]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) Jestem w pracy po kilku dniach wolnego i meega nie mogę się zorganizować.
Dziś po raz pierwszy jest mi niedobrze :/ Przyszła pani w podeszłym wieku która wylala na siebie chyba pół flakonika perfumy i to ciężkich (klimy nie ma więc duszno) a w torbie miała kiełbasę wiejską... Jej ale mnie zemdliło!
Co do wieku - mam 31 lat.
Witam nowe mamusie :)

Ja wam powiem że mnie tą ciąża stresuje strasznie z pierwszą się tak nie cackalam, pewnie wam tu będę panikować [emoji33]

Nie będziesz sama. Przy pierwszej ciąży traktowałam ją jak przygodę z nastawieniem ze wszystko będzie dobrze i praktycznie tak było. Teraz wiem czym to się "je" i że różowo wcale być nie musi. Ale trzeba odganiać od siebie złe myśli i być pozytywnie nastawioną. Podobno dobre nastawienie to więcej niż połowa sukcesu. [emoji2]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkich,
Dolanczam sie do rozmowy. Wlasnie wrocilam od lekarza rodzinenego i dostane pielegniarke i przeswietlenie dopiero w 10 tygodniu, wiec za 6 tyg.... Mieszkam w UK i jestem zalamana. To moja pierwsza ciaza, a mam 32 lata.

Witam wszystkich,
Dolanczam sie do rozmowy. Wlasnie wrocilam od lekarza rodzinenego i dostane pielegniarke i przeswietlenie dopiero w 10 tygodniu, wiec za 6 tyg.... Mieszkam w UK i jestem zalamana. To moja pierwsza ciaza, a mam 32 lata.

Witamy [emoji4] Głowa do góry, na pewno wszystko bedzie dobrze [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamusie:) myślę że wszystkie będziemy troszkę panikować ;) ja w tej ciąży mam wrażenie że jestem spokojniejsza i bardziej cierpliwa. W pierwszej ciąży zaraz po pozytywnym teście leciałam na bete i do lekarza a jeszcze nic nie było widać i stres. Teraz zrobiłam dwa testy w swoje imieniny i jak wyszły pozytywne to stwierdziliśmy że czekamy za wizyta u lekarza :rolleyes:

Witam wszystkich,
Witamy. Powtarzam za przedmówczynią. Wszystko będzie dobrze :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkich,
Mam tą samą sytuację . Będzie dobrze

Do góry