Ja rowniez planuje kupić jak wszystko sie potwierdziHaha też śledzę jej stronę i fb i chyba kupię sobie ten ciążowy segregator
reklama
a_gdyby_tak
Fanka BB :)
Dajcie linka do segregatora? Jakiś specjalny jest? Ja kupiłam w tigerze takie cuś (zdjęcie pogladowe)Ja rowniez planuje kupić jak wszystko sie potwierdzi
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tu masz link do sklepu Link do: Archiwum Produkty - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Ma jakieś zakładki/ kieszonki na wyniki badań, usg itd
a_gdyby_tak
Dzięki. Ale nie mam przekonania do takich rzeczy. Chyba ze przestanę się mieścić z papierami w mojej teczce to rozważę spreparowanie czegoś podobnego na kształt oryginału.Tu masz link do sklepu Link do: Archiwum Produkty - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
a_gdyby_tak
WitamyWitam Was mam na imię Ewa moja ostatnia@ była 22.06 więc mój termin wypada na koniec marca początek kwietnia. Obecnie jestem w 5t5d.
Pozdrawiam wszystkie mamusie kwietniowe.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w naszym gronie To pierwsza ciąża?Witam Was mam na imię Ewa moja ostatnia@ była 22.06 więc mój termin wypada na koniec marca początek kwietnia. Obecnie jestem w 5t5d.
Pozdrawiam wszystkie mamusie kwietniowe.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Część dziewzyny ale dzisiaj naprodukowalyscie a ja mam ostatnio kłopoty z netem co do lekarza to również mam wykupiony pakiet i bardzo sobie chwalę dodatkowy plus że poza wizytami u specjalistów również badania krwi mam w cenie pakietu co do farbowania włosów... w pierwszej ciąży farbowałam teraz też farbuje rozmawiałam z lekarka przy pierwszej ciąży i powiedziała że teraz są dobre farby i spokojnie mogę farbować.
Witam również nowa mamusię - ja również ostatnia miesiączkę miałam 22.06
Miłego wieczoru
Witam również nowa mamusię - ja również ostatnia miesiączkę miałam 22.06
Miłego wieczoru
reklama