Dominika_1989
Fanka BB :)
Gdy mnie coś trapi pytam lekarza co o tym sądzi, ale fakt, że mój lekarz i położna są świetni, nigdy wizyta nie trwa krócej niż 30 minut i aż się czasem dziwią, ze nie mam pytań, zagajają dużo tematów i każde odeście od normy np cukru jest od ręki kontrolowane i wyjasniane,raz miałam nieco wyższe ciśnienie ale to byłam zdenerwowana i powiedziałam o tym, a tak to mam za niskie ale zawsze takie miałam i położna sprawdzała każdy zapis od początku ciąży i dopiero mi uwierzyła a jak coś mi się w nocy o północy uwidzi to mam siostrę pielęgniarkę i do niej dzwonię. Czasem nie ma sensu pytać w internecie, bo tylko można strachu się najeść. Druga rzecz to sama dość dobrze znam leki i fizjologię więc z reguły wszystko mi się układa w całość. Na forum po prostu mi przyjemnie porozmawiać, bo ileż można zanudzać męża albo nieciężarne i nie dzieciate koleżanki, a tu czytam z przyjemnością o tym co u Was i cieszę się, ze mogę opowiedzieć jak u mnie jest też różnica w zwyczajnym zapytaniu się czy ktoś miał podobnie i jak się potoczyło, a w szukaniu diagnozy i polecaniu sobie leków ( leków, nie witamin czy suplementów ), to mnie bardzo drażni, to jest niebezpieczne.
Poskładaliśmy meble ale nie umiem zmniejszyć zdjeć, a też widzę,że po wrzuceniu na komputer są fatalnej jakości ;/
kupowałam zestaw z tego linka
Link do: Kjøp Hauck King Air Plus Trioset Barnevogn, Melange Grey + JLY Møbler Lux | Jollyroom
Poskładaliśmy meble ale nie umiem zmniejszyć zdjeć, a też widzę,że po wrzuceniu na komputer są fatalnej jakości ;/
kupowałam zestaw z tego linka
Link do: Kjøp Hauck King Air Plus Trioset Barnevogn, Melange Grey + JLY Møbler Lux | Jollyroom