reklama
Ja pracuje 2 lata i 5 miesięcy i tez ani razu chorobowego nie brałam. Teraz mam nadzieję iść jak najszybciej na l4, jak zwolnienia nie dostane to bede musiała iść pracować do biura a tego chciałabym uniknąć. Niestety nie mogę wykonywać moich obecnych obowiązków będąc w ciąży.
Hej dziewczyny.Troche się nie odzywałam bo w piątek po wizycie po tym plamieniu miałam krwawienie pojechalam na I.P zrobili badania i nie widzą przyczyny wszystko się ładnie rozwija serduszko pięknie bije żadnych śladów krwiaka czy czego kolwiek mówiłam o tym co mówiła P. Doktor ze widzi ognisko endometriozy teraz się to uspokoiło mam tylko leżeć i brać leki ... ja chyba ośiwieje. .
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Zapomniałam dodać że oni tam nie widzieli nic na szyjce macicy. .
Kamilao34
Zaciekawiona BB
Super, ze wszystko wporzadku. Mówią, że kobieta w ciąży nie powinna się stresować, denerwować ale jak to zrobić?Hej dziewczyny.Troche się nie odzywałam bo w piątek po wizycie po tym plamieniu miałam krwawienie pojechalam na I.P zrobili badania i nie widzą przyczyny wszystko się ładnie rozwija serduszko pięknie bije żadnych śladów krwiaka czy czego kolwiek mówiłam o tym co mówiła P. Doktor ze widzi ognisko endometriozy teraz się to uspokoiło mam tylko leżeć i brać leki ... ja chyba ośiwieje. .
santinia
Fanka BB :)
Zapomniałam dodać że oni tam nie widzieli nic na szyjce macicy. .
Dobrze, że nie znaleźli nic niepokojącego i z maluszkiem wszystko ok
reklama
Daja bez problemu ja dostałam na 2 miesiące.Ja to sie nie znam na zwolnieniach wcale...pracuje od półtora roku i nigdy na żadnym nie byłam he he. Ciekawe czy mi juz teraz gin coś zaproponuje.