reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
U mnie przychodzily zawsze jak w zegarku tylko tak bolesne pierwsze 3 dni....a lalo sie jak z kaczki

f2w33e3k36ya0e5o.png

Mnie kalkulator ciąży wylicza na 27 kwiecień, ja ostatnią miesiączkę miałam 20 lipca, ale na 100% do zapłodnienia doszło 29 lipca, bo potem pojechałam sama z synem do rodziców i męża nie było :p

Powiedzcie czy któraś bierze z was magnez w ciąży? Mam nieraz boleści brzucha i słyszałam że jest lepszy niż no spa no i pomaga trochę na stres.

Mnie kalkulator ciąży wylicza na 27 kwiecień, ja ostatnią miesiączkę miałam 20 lipca, ale na 100% do zapłodnienia doszło 29 lipca, bo potem pojechałam sama z synem do rodziców i męża nie było :p
hehe ja om miałam też 20 lipca ale wiem że 2 wróciłam do domu i dopiero 3 4,5 się staraliśmy.

Ja mialam cykle od 20 do 28 dni (najczesciej okres sie pojawial co 22) myslam, ze jak zaczniemy się starać to trochę mi zajmie zaskoczenie a tu bez starania i niespodzianka :)

reklama
Do góry