reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ojejku ale wieści
Annika, synuś jest przesłodziutki, zakochać się można <3 bardzo współczuję tego krwotoku. Lekarze przewidzieli, ze będzie taki problem? Pisałaś, że termin cc zależy od tego kiedy zabezpieczą krew dla Ciebie? Kacperek na pewno szybko zacznie sam oddychać.
Klaudyna dawaj znać jak będzie już po wszystkim wszystkie dzisiaj będziemy atakować forum co minutę

reklama
O matko dziewczyny gratulacje z okazji narodzin dzieciaczków ! No to sie zaczyna !piekne maleństwa , cudownie słodkie az sie wzruszyłam :) wspaniale wieści z samego rana :)

Dziewczyny dzieciaczki cudne. Male kochane skarbki. Napatrzec sie nie moge. I nie moge sie doczekac kiedy i ja ujrze synka a to jeszcze tyyyyle czasu

Annika - a czemu krwotoku dostalas? O synka sie nie martw, szybciutko zalapie z oddychaniem i bedzie ok. A Ty odpoczywaj poki mozesz i nabieraj sil

Fenika - ale drobinka z coreczki

Klaudyna - mocno trzymam kciuki!!!

Ja dzis mialam beznadziejna noc. Msly mnie skopal okrutnie. Wymiotowac mi sie chcialo tak mi walil po zoladku. Pozniej mnie dosc mocno brzuch bolal na dole. Ale nie wiem czy to skurcze czy od igraszrk malego bo to taki dziwny bol byl. Mialam brac nospe ale nie chcialo mi sie wstawac i w koncu zasnelam ale i tak budzilam sie chyba z kilkanascie razy. Doslownie co chwila. Nie moglam sobie miejsca znalesc. Bylo mi niewygodnie. Ciagle cos bolalo a to plecy a to biodro a to brzuch...z radoscia wstalam po 6 byleby tylko juz nie lezec

Kitki wspolczuje nocy, ehhh te doleglisowsci 3 trymestru.

Ja mam w koncu dzis meza w domu, wiec planujemy pojechac do Ikei, tylko nie wiem czy mi sie az tak bardzo chce bo warunki na drogach kiepskie.

reklama
Ja swojego wyprawilam o 8 zeby zawiozl corke na bus to stwierdzil ze od razu silownie zaliczy a pozniej pojedziemy do centrum. Chce mi jakies auto znow pokazac. Ja chce do szpitala rezonans w koncu umowic na poczatek maja i do mops zapytac o zasw do becikowego bo roznie mowia. Raz pani w us mi powiedziala ze dochody za 2014 a teraz mezowi ze jak sie rozliczymy za 2015 to wtedy za 2015 sie sklada. Dla mnie to duza roznica bo za 2014 to przekroczymy ten limit i nic nie dostaniemy. To bez sensu ze chca taki stary dochod. Co z tego ze wtedy byla kasa. To bylo 2lata temu i juz dawno jwj nie ma. Gowniane zasady jak dla mnie. Poza tym kilka pytan mam i mam nadzieje ze trafie na konkretna osobe bo przez tel to mnie przelaczali z 5 razy az w koncu mnie rozloczyli

Do góry