reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Renia - wodeczka Ci po glowie chodzi, no ladnie ladnie ;)

Bluelovi - ale u rsz waga coreczki od dawna jest niska takze chyba to jednak nie pomylka bo juz wczesniej tez byla duzo mniejsza od sredniej. Dlatego dziwne ze tak to lekcewaza

hehe nie no czytam i tak sobie myślę co ta Beata pisze z czego tu się cieszyć jak się sama nie napije :D zmęczona już na wieczór jestem i chyba dlatego idę się zaraz kąpać i do łóżka wskakuje

Rsz u mnie panikuja bo 33tc mała ważyła 1750, a twoja w 34 -1600g i puszczają do domu?
Wiesz ja chyba bym się wybrała do innego lekarza na twoim miejscu

niestety martita nawet nie byliśmy mąż wrócił o 19 a jeszcze auto swoje mamy w warsztacie i się okazało że nie gotowe, na jutro do odebrania dopiero

Alexia, Ty też się nie daj i oszczędzaj kciuki, nie zaciskaj za mocno ;)
Rsz sama jest szczuplutka to i dziecko drobne, ale faktycznie w końcówce powinno już więcej przybierać na wadze. Z drugiej strony nie ma co straszyć dziewczyny, lekarz i położna czuwają nad nią, tylko szpital jakoś mało zaangażowany :/ Rsz kiedy kolejna wizyta u lekarza? Przydałoby się przyjrzeć jak dziecko przybiera na wadze. Naciskaj na lekarzy, dopytuj, bez tego będziesz się tylko dodatkowo denerwować.
Martita, dawaj do Wołomina :) Będę Cię odwiedzać, obiecuję :) Przy okazji przetrzesz mi szlaki z brakiem zgody na szczepienie he he Koleżanka chwaliła szpital wołomiński również z uwagi na późniejszą opiekę, sami dzwonią i ustalają terminy badań u specjalistów no i zawsze jest miejsce, nie trzeba latać po prywatnych lekarzach.
Z położną się widziałam, ale nic nie pogadałyśmy i zastanawiam się, czy nie zbyt pochopnie podpisałam deklarację. Ma do mnie dzwonić w tygodniu, wtedy ustalimy termin "zwiedzania"oddziału, mam też przygotować pytania na to spotkanie.

Ja tez zaraz sie klade. Jak zasne to moze pozbede sie tej zgagi bo leki nic nie daja. Ale ja jakas dziwna jestem. Na zgage leki nie pomagaja. Na zaparcia tez nie. Pije ta lactuloze prawie butle wypilam po 45ml jak kaza i dupa. Wyprozniam sie tak samo jak bez tego. Nic lepiej. Bardziej pomaga chyba activia sliwkowa niz ten syrop

reklama
Drobi ja juz sama nie wiem, chyba w domu urodze. Jeszcze dzis trafilam na usg do lekarza co w miedzylesiu pracuje i on tak zachwalal, ze tam malo kobiet rodzi a dobry szpital i co ja mam biedna zdecydowac ;)
Z wolominem jest taki problem, ze maz mialby problem z dojazdem bo on auta nie prowadzi, a od nas to chyba nie bardzo jest dojazd komunikacja...

Renia to kiedy drugie podejscie?

Do góry