reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Rsz ja to bym poszukają kogoś do k9nsultacji. Mój synek tyle ważył miesiąc temu a ty jesteś prawie tydzień dalej ode mnie. Czemu oni na obserwacji cie nie zostawia?

Ja rozumiem ze dzieci sa rozne, wieksze i mniejsze, ale dziwi mnie ze skoro w 34tyg dziecko wazy ok 1600 to nikt z tym nic nie robi. Sorry ale nie pozbyliby mnie sie tak latwo, zwlaszcza jesli mialabym takie bole

Alexia gratuluje poznania terminu :) trzymamy kciuki :)

Anika twoja cc w poniedzialek rowniez kciuki za nastepnego chlopczyka marcowo-kwietniowego :)

Rsz cos oni sie musieli pomylic z ta waga twojej malej to nie mozliwe ... A 20-30 to nie skurcze spokojnie na takich nie urodzisz ,ponad 100 to juz meksyk....

reklama
Ja też myślę, że 1600 jak na 34 tydzień to mało tym bardziej, że usg podaje zwykle zawyżoną wagę. Rzs a jak wygląda sytuacja z obwodem główki i brzuszka?

Do góry