reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Mnie głowa boli rzadziej, częściej plecy mnie bolą
Co do tsh to ja muszę też skontrolować ale ostatnio miałam chyba 1,9
Też słyszalam że na pęcherz najlepsza żurawina
Mnie coś dzisiaj brzuch ciągnie chyba za dużo stania i chodzenia, teraz już leżę bo jutro troszkę też chodzenia, mam spotkanie rodzinne oby jutro było lepiej, mnie też codziennie bolą plecy też tak macie?
Miłej nocy :-*

reklama
mnie nie bolą plecy, czasem tylko głowa. ogólnie (odpukać) czuję się bardzo dobrze, dokładnie jak przed ciążą.

w PL Wszystkich Świętych,a ja do pracy idę na 14. dobrze, ze mężu tez w pracy bo inaczej to zostałabym w domu.
jeszcze 5 dni do usg!!!! :D

Cześć dziewczyny :-)
Pisałyście o zapaleniu pęcherza, w szpitalu dostawałam furagine i już jest ok ok, lekarz powiedział mi że w drugim trymestrze można zażywać.
Trochę Was zaniedbałam ale mam masę spraw na głowie. Co prawda leżę w domu ale i tak zajęta jestem.
Wspominałam Wam, że mamy zarezerwowana salę na 30 stycznia ale teraz się okazało ,że kobieta z którą wszystko zalatwialiśmy wprowadziła nas w błąd. Cena która podałam od osoby to kwota gdy liczba osób jest powyżej 160... Od razu jej mówiłem ile u nas będzie i nie podała mi wcześniej tej drugiej kwotu. Teraz to za drogo wyjdzie więc dzwonię i szukam innej sali. Martwię się, że nie zdążymy ze wszystkim.

hej :-)
my dzisiaj w planach msza na cmentarzu a później spotkanie rodzinne :-) dzisiaj czuje się dobrze, wczoraj ten brzuch tak dziwnie czułam, na razie jest ok...
jakie plany u was?

Lunka szukaj szybciutko innej sali i mow odrazu i dopytuj sie zeby nie bylo nieporozumien .

Klaudyna ja leze z wojtusiem i sie obijam bo lusia u tesciow zostala wczoraj na 12 idziemy do tesciow na obiad ;)

My też dzisiaj w planach cmentarze. :-)

Moje pierwsze TSH było 2,9, dostałam euthyrox 50ke, po miesiącu TSH 2,6, dostałam 75ke. Za tydzień mam iść na krew i do kontroli.

Czytałam, że bierzecie clexanne. Ja się kłuję od samego początku ciąży, zdiagnozowana mutacja czynnika V Leiden. Ale wszystko w porządku, nabrałam już takiego codziennego rytmu tych leków :-) tylko zdarza się problem z tą clexanne, że nie ma jej w aptekach i trzeba szukać. Gdyby któraś mama potrzebowała znaleźć w Krakowie, to mam obyczajone, gdzie jest najczęściej :-)

Lunka, my organizowalismy imprezę na 120 osób. Jakbyś potrzebowała czegoś, to chętnie pomogęnawet pogadać, o czym pomyśleć, też jestem w domu.

Lunka podzwon, na pewno znajdziesz salę bo to poza sezonem więc sale często dają rabaty, różne udogodnienia byleby sprzedac termin poza sezonem :) ja mialam ślub na początku marca, w poście, wiec wogóle niemal zerowa frekwencja dla sal, nie mielismy najmniejszego kłopotu ze znalezieniem, wszystkie sale w okolicy mialy wolne terminy :) zaklepalismy termin miesiąc przed ślubem ;)

wlasnie słuchałam serduszka dzidzi :D <3 cos wspanialego :D normalnie moj codzienny poranny rytuał :D

W pierwszej ciąży miałam potworne bóle miednicy i nóg (moja mama zawsze mówiła, że najgorsze w ciąży są bóle nóg, a co najlepsze nie znam nikogo kto je miał :) ). Niestety od dwóch tygodni czuję lekki ból bioder - chyba się zaczyna :/ Miałyście takie bóle?

Od jakichs 2 tygodni mam bole prawego biodra, przy przebieraniu mam problem zeby chwilke na jednej nodze ustac jak akurat lewa w gorze. Przy chodzeniu boli w posladku tez. Sype sie pomalu ;)

W czwartek zaliczylam najgorsza migrena z dotychczasowych plus wymioty do nocy. Jak mnie tylko zlapie paw to nie rozstajemy sie caly dzien grr. Dopiero wczoraj doszlam do siebie, wreszcie nadgonilam Wasze wpisy :-D

Ja też mam taki problem z nogami, tzn nie z biodrami, ale taki ból jakby w miejscu, gdzie rwa kulszowa się robi, czasem ciężko iść.

Ostatnia edycja:
reklama
Oj ja tez miewam te bóle w pośladku i biodrze..bardziej jak sie przesile..ciekawe czym to jest spowodowane...może macica rośnie i uciska na kręgosłup?

Do góry