reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

I gdzie oni się mieszcza? chyba ze bagażnik tez zajmują;-)

schauma - ja takie wczoraj znalazłam
WÓZEK DZIECIĘCY ECO TWING 3W1 KAREX KOLORY GRATIS (5740322281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. duzy wybór kól i kolorów ale taki pstrokaty trochę, jak już to jakiś z biało-czarnych wzorów bym brała
NOWY polski wózek 3w1 RIKO PRIMO 10 kolorów wys0zł (5332988542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tu mi się szarości podobają
CITY TRAVEL NOWOŚĆ skóra,PROMOCJA cenowa100 dni (5740989077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ten wybrał mój mąż ale na bank kierował się tylko cena bo wybranie wozka zajęło mu...5min i stwierdził zebym sama wybrała i mu tylko pokazała bo się nie zna

reklama
My też mamy kombi bmw, dla nas dla 4 wystarczy :) Przepraszam ale szwagier ma tego smaxa i przecież to duże, wygodne auto jest? Tyle że on ma "tylko" 2 córy :-D
A u mnie co same chłopaki i trzeba żyć :-D Trochę teraz liczyłam na dziewczynkę ale przecież to moje dziecko, synuś mój najmłodszy i już kocham go bardzo :) Będę mieć samych chłopaków w domu i też bardzo fajnie :happy:

rsz olejek herbaciany w aptece kupisz
Karolina i znowu przez ciebie muszę pulpety zrobić :-D Ja tak lubię w koperkowym sosie a rzadko robię bo chłopaki tylko z pomidorowym chcą i wtedy muszę robić na 2 sosy to już zazwyczaj robię tylko z tym pomidorowym. Ale teraz mi narobiłaś ochoty :-p

Schauma no w s-maxa tez byśmy sie zmieścili ale jakie one maja ceny, tylko w totka wygrać ;)
Mi sie podoba ten riko

Pulpety w sosie koperkowym mniamciu, a my dzisiaj tylko rosołek ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1446554100.225604.jpg
Mi taki wózek się podoba, no ale cóż ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1446554100.225604.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1446554100.225604.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 66
Raz trochę cie rozumiem bo jak byłam w ciąży z synkiem to byłam przekonana na 100% ze to będzie dziewczynka, jak mi mówili że wyglądam na chłopca to się zloscilam. Juz miałam wybrane imię i troszkę ciuchów. W 20tyg pojechaliśmy na usg i jak mi powiedzieli chłopiec i pokazali pisiorka to nic nie powiedziałam a jak wyszłam to się popłakałam, byłam bardzo zawiedziona i spanokowana bo przez głowę przeleciało mi milion myśli... Tym bardziej chciałam córcia bo u nas w rodzinach tylko sami chłopcy wiec presją rodziny była ogromna (swoją drogą co ja jestem czarodziejka ze mogę sobie wybrać?!)
Ale to była tylko jednodniowa panika, bardzo szybko zaczęłam się cieszyć i teraz dla mnie nie ma żadnego znaczenia co będę miała. Będę kochała tak mocno jak nikt nigdy nikogo!

Renia przepraszam :p ja gotuje to na co ja mam ochotę, mój mąż się musi dopasować hehe a tak poważnie to ja uwielbiam gotować, szukać nowych smaków i polaczen, próbować różnych nowych potraw <3 teraz przy moich mdlosciach stawiam na delikatniejsze obiady

Ja mam xlandera xmove i nie będę zmieniać. Bardzo go sobie chwaliłam, szybkie składanie, wszystko porządnie uszyte, koła spore a mieszkam koło lasu wiec na spacery super. Fotelik maci cosi można wpiąć do stelaża wiec dobry na zakupy. Długa raczka wysuwana - ważne dla mojego 193 cm męża. Spacerówka z wielkim daszkiem rozsuwanym aż do pałąka. Nie mam zastrzeżeń. Mój będzie miał już 3 lata wiec nie myśle o żadnych dostawcach... Mam spacerówkę inglesine wiec gdyby wchodził w grę wyjazd na wakacje to strszak w parasolce a mały w xladerze.

reklama
Martita to co ja powiedziec mam jsk my w 5 osob w skodzie fabi siw mamy zmiescic :))oczywiscie mowie o tym z plaska dupa a nie wystajaca:baffled: hehe

Do góry