klaczek2004
Fanka BB :)
MiLady - dziewczyny dobrze radzą, jak się nie uda z poprawkami to wystaw na olx najlepiej za więcej niż kupiłaś i będzie git, masz jeszcze czas, znajdziesz cos innego:-)
Tyska - a czemu masz clexane dopiero od 20tc? ja mam dodatnie ana, dziś właśnie odebrałam wyniki ANA3 i wyszło mi 1:640 typ plamisto-homogenny (cokolwiek to oznacza) ja biore clexane odkąd mi wyszły ana dodatnie te podstawowe czyli od 11tc a wcześniej od 9tc biorę już acard, żeby zapobiegać tym mikrozakrzepom. Kłucie nie należy do przyjemnych ale dziewczyny na forum dały mi wskazówki i schodzą mi ostatnie fioletowo-zielone since, już mi się nie robia takie wielkie jak na początku także nie jest tak strasznie
Wietrzyca - witaj:-) ja mam na 29 kwietnia![]()
Dziewczynki robiłam dziś wyniki z krwi moczu i tarczycy, krew słabo, wszystko mam prawie w górę albo w doł, mocz ok ale najbardziej cieszy mnie tarczyca, jeszcze z 3 tyg temu miałam 3,5 i za Wasza rada zwiększyłam eutyrox i spadło mi pięknie do 1,5:-) cieszę się bo się tym martwiłamA podpowiedzcie czy teraz jak spadło to zostać dalej na tej samej dawce czyli na 75 czy zmniejszyć ciut? Nie wiem czy jak tak zostane to dalej nie poleci w dól
musze endokrynologa odwiedzić ale ostatnio mam tyle tych lekarzy ze wstyd się przyznać ale mi nie po drodze
![]()
Kitki myślę ze powinnas zostac przy tej dawce, tak jak Martita pisze, 3-4 tygodnie musi minąć zanim będzie widac pełne działąnie leku. Jak spadnie, to nic sie nie stanie, oby nie rosło. Ale lekarza to wypadałoby zobaczyć:-)