reklama
Ewe witaj w klubie. Ja muszę się farbowac co miesiąc bo włosy mi szybko rosną a mam masę siwych. Idę do fryzjera w poniedziałek bo W czwartek mam sesje brzuszkowa i chce wyglądać jak matka a nie babcia. Wczorajszy dzień był tragiczny tak mnie mały skopal a noc nie lepsza bo przeziębienie mi wróciło. Podoga makabra i nic mi się nie chce. Jak mowie mojemu m ze tak się dzieci sypia teraz to mi nakazał się dziś spakować do szpitala
ahaha, Schauma, co za sen... Może idź i kup sobie pączka na osłodę dniaU nas też dochody za 2014.
Mi się dziś śniło że rodziłam w wannie u mojej ginki w domu, a co najdziwniejsze w tej wannie ze mną pływało mnóstwo pączków i ta woda taka tłusta była od tych pączków, a ja się zastanawiałam czy ten tłuszcz nie zaszkodzi maluchowi jak się urodzi
Klaudyna, a jednak Kciuki zaciśnięte za szybkie rozwiązanie! Czekamy na wieści.
A której to babcia przewidziała poród na 15.04?
Marzenka, po początkowych stresach wręcz należał Ci się ten spokój i energia
Fenika, Annika, śliczne Wasze Maluszki, gratuluję i życzę szybkiego powrotu do pełni sił
Infini, a co u Ciebie?
Alexia, wszystko w porządku? Jak dłonie? I ogólnie, jak się trzymasz?
Rsz też miałaś dać znać po usg co z Małą...
Beata, za Was także kciuki cały czas zaciśnięte.
Ja ostatnio wyrwałam 5 siwych włosów; do tej pory pilnowałam tylko trzech, ale zaczynam się domyślać, że więcej się ich ukrywa :/ Ale nie farbuję, jeszcze przyjdzie czas na to. Nad podcięciem jednak się zastanowię, bo po porodzie może nie być łatwo się z tym zorganizować.
A której to babcia przewidziała poród na 15.04?
Marzenka, po początkowych stresach wręcz należał Ci się ten spokój i energia
Fenika, Annika, śliczne Wasze Maluszki, gratuluję i życzę szybkiego powrotu do pełni sił
Infini, a co u Ciebie?
Alexia, wszystko w porządku? Jak dłonie? I ogólnie, jak się trzymasz?
Rsz też miałaś dać znać po usg co z Małą...
Beata, za Was także kciuki cały czas zaciśnięte.
Ja ostatnio wyrwałam 5 siwych włosów; do tej pory pilnowałam tylko trzech, ale zaczynam się domyślać, że więcej się ich ukrywa :/ Ale nie farbuję, jeszcze przyjdzie czas na to. Nad podcięciem jednak się zastanowię, bo po porodzie może nie być łatwo się z tym zorganizować.
A, no właśnie, źle wpisałam, chodziło mi o 15.03. Tak mi się wydawało, że Tobie, ale nie mogłam odnaleźć posta. W ikei, jakby co, będzie się gdzie ułożyć ;PDrobi mi babcia przewidziala, ze urodze 15.03 ale jakos tego nie widze, chyba ze rodzic bede w Ikei bo wlasnie sie wybieram
Mojej koleżance kilka dobrych lat temu właśnie w ikei odeszły wody. Mam nadzieję, że Ty, jeśli jednak przepowiednia babci miała się sprawdzić, rozkręcisz się dopiero na wieczór, w zaciszu domowym
reklama
Hah Martita wszystko jest możliwe co tam będziesz kupować?
Beatka będzie dobrze :-) dawaj znaka jak najszybciej.
Ja tam już kawkę wypilam bo właśnie cos mnie głowa zaczynała pobolewac. Myślę teraz nad drugą ;-)
Co do dochodów to biorą za 2014, dopiero jakbyscie składały wniosek po 31 października br to braliby za 2015.
Beatka będzie dobrze :-) dawaj znaka jak najszybciej.
Ja tam już kawkę wypilam bo właśnie cos mnie głowa zaczynała pobolewac. Myślę teraz nad drugą ;-)
Co do dochodów to biorą za 2014, dopiero jakbyscie składały wniosek po 31 października br to braliby za 2015.