reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Schauma urodzi paczusia, Bluelovi kajzerke, no ladne ladne macie sny:D
Beata - kciuki trzymam za wizyte

Marciosz - zdrowka

Ja dzis cisnienia nie mam. Glowa mnie cmi i jakies zawroty mam. Zaraz kawke wypije i idziemy

O kawka super pomysł. Ja też dziś ledwo żywa. U nas też śnieg i to pewnie pezez to.
Beatko powodzenia. Sweetka jak u Ciebie?
Ja dziś idę do fryzjera poprawić sobie humor a ściśle mówiąc ukryć siwe włosy :(

Ewe witaj w klubie. Ja muszę się farbowac co miesiąc bo włosy mi szybko rosną a mam masę siwych. Idę do fryzjera w poniedziałek bo W czwartek mam sesje brzuszkowa i chce wyglądać jak matka a nie babcia. Wczorajszy dzień był tragiczny tak mnie mały skopal a noc nie lepsza bo przeziębienie mi wróciło. Podoga makabra i nic mi się nie chce. Jak mowie mojemu m ze tak się dzieci sypia teraz to mi nakazał się dziś spakować do szpitala:laugh2:

U nas też dochody za 2014.

Mi się dziś śniło że rodziłam w wannie u mojej ginki w domu, a co najdziwniejsze w tej wannie ze mną pływało mnóstwo pączków i ta woda taka tłusta była od tych pączków, a ja się zastanawiałam czy ten tłuszcz nie zaszkodzi maluchowi jak się urodzi :D
ahaha, Schauma, co za sen... Może idź i kup sobie pączka na osłodę dnia :)

Klaudyna, a jednak :) Kciuki zaciśnięte za szybkie rozwiązanie! Czekamy na wieści.
A której to babcia przewidziała poród na 15.04?
Marzenka, po początkowych stresach wręcz należał Ci się ten spokój i energia :)
Fenika, Annika, śliczne Wasze Maluszki, gratuluję i życzę szybkiego powrotu do pełni sił :)
Infini, a co u Ciebie?
Alexia, wszystko w porządku? Jak dłonie? I ogólnie, jak się trzymasz?
Rsz też miałaś dać znać po usg co z Małą...
Beata, za Was także kciuki cały czas zaciśnięte.

Ja ostatnio wyrwałam 5 siwych włosów; do tej pory pilnowałam tylko trzech, ale zaczynam się domyślać, że więcej się ich ukrywa :/ Ale nie farbuję, jeszcze przyjdzie czas na to. Nad podcięciem jednak się zastanowię, bo po porodzie może nie być łatwo się z tym zorganizować.

Drobi mi babcia przewidziala, ze urodze 15.03 ale jakos tego nie widze, chyba ze rodzic bede w Ikei bo wlasnie sie wybieram :D
A, no właśnie, źle wpisałam, chodziło mi o 15.03. Tak mi się wydawało, że Tobie, ale nie mogłam odnaleźć posta. W ikei, jakby co, będzie się gdzie ułożyć ;P
Mojej koleżance kilka dobrych lat temu właśnie w ikei odeszły wody. Mam nadzieję, że Ty, jeśli jednak przepowiednia babci miała się sprawdzić, rozkręcisz się dopiero na wieczór, w zaciszu domowym :)

reklama
Hah Martita wszystko jest możliwe:p co tam będziesz kupować?

Beatka będzie dobrze :-) dawaj znaka jak najszybciej.

Ja tam już kawkę wypilam bo właśnie cos mnie głowa zaczynała pobolewac. Myślę teraz nad drugą ;-)

Co do dochodów to biorą za 2014, dopiero jakbyscie składały wniosek po 31 października br to braliby za 2015.

Do góry