reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Takze te wszystkie testy sa ch”ja warte wam powiem
Kurczę, przykro mi 😔 A nie ma szans, że to dopiero startująca beta? Często przy tych wynikach jest znak > jak nie ma ciąży 🙄 Proga nie badałaś?

Nie wiem w takim razie czy ja mam farta czy coś, ale ja nigdy nie miałam żadnego cienia na Pinku, jak nie było ciąży 🙄

reklama
Kurczę, przykro mi 😔 A nie ma szans, że to dopiero startująca beta? Często przy tych wynikach jest znak > jak nie ma ciąży 🙄 Proga nie badałaś?

Nie wiem w takim razie czy ja mam farta czy coś, ale ja nigdy nie miałam żadnego cienia na Pinku, jak nie było ciąży 🙄
w sobote powinnam dostac okres to troche by pozno startowalo jak planowo mialam owulke .. wczesniejsza lekarka kazala mi brac zastrzyki z heparyna od samych staran .. moze to jest blad ? Bo powinnam brac od dwoch kresek? Zawsze zachodzilam od strzala tylko potem byl problem.. chore to wszystko.. przy takiej becie nie wykrylyby mi testy raczej nic

W lutym miałam 1,47 a na pinku wyraźna kreska. Ja nie wiem 🤷‍♀️
ja zrobilam testy roznych firm .. moze biochem .. cholera wie. Caly czas sie zastanawiam nad tymi zastrzykami czy nie powinnam ich brac od dwich kresek dopiero.. chociaz lekarka sie upierala ze powinnam brac od owulki zeby podczas zagniezdzania juz nie zrobil sie zakrzep .. nie wiem

ja zrobilam testy roznych firm .. moze biochem .. cholera wie. Caly czas sie zastanawiam nad tymi zastrzykami czy nie powinnam ich brac od dwich kresek dopiero.. chociaz lekarka sie upierala ze powinnam brac od owulki zeby podczas zagniezdzania juz nie zrobil sie zakrzep .. nie wiem
Przede wszystkim powinnaś mieć zaufanie do lekarza prowadzącego i postępować zgodnie z jego/ jej zaleceniami. Lekarz zna Twoją historię choroby i wyniki badań aby dobrać korzystną terapię dla Ciebie.
Bardzo prawdopodobne, że to Biochem.

reklama
A kiedy masz możliwość zrobienia znowu bety? Jeśli implantacja była późno plus 2 dni na start produkcji bety, to teoretycznie może dopiero startować 🙄 Ale ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji, więc jeśli gadam głupoty, to niech mnie inne dziewczyny poprawią.

Do góry