Mademoiselle_Nika
Moderator
Rossman pomylił jej się z punktem zdrapek lotto i majaczy coś o zapiekankach...byłaś po te testy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rossman pomylił jej się z punktem zdrapek lotto i majaczy coś o zapiekankach...byłaś po te testy?
no sie pytasz wlasnie weszlam do domu i zmuszam sie do sikaniabyłaś po te testy?
I od razu mam kilka niewiadomych: - czy test został wykonany poprawnie tj nie zalany, trzymany w kubeczku odpowiednio długoDzisiaj przeczytałam post dziewczyny która 14 dni po inseminacji miała biel na testach jednak poszła jeszcze na badanie bety dla pewności i beta jej wyszła pozytywna. I tak się zastanawiam teraz czy człowiek dobrze robi, że polega na tych sikancach. Przecież jakby nie zrobiła bety to pewnie by odstawiła progesteron i by było po wszystkim.
I oczywiście nic nie zostawiłaś na rano…A wiec szybka recenzja
- Facelle paskowy cos przebija
- facelle strumieniowy cos przebija
- doz strumien trzeba sie przyjrzec dobrze ale cos jest niby ale szalu nie robi
Zadne nie nadaja sie na zdjecie bo na zdjeciu gowno widac
ja to bym kebsa zjadla z podwojnym miesemNo i teraz mam chęć na zapiekankę.
A jestem obżarta jak prosię, wracając od mechanika chińczyk czy tam inny azjata był po drodze to co miałam nie zjechać..
no jak nieI oczywiście nic nie zostawiłaś na rano…
fotka dla komisji cieni!!!A wiec szybka recenzja
- Facelle paskowy cos przebija
- facelle strumieniowy cos przebija
- doz strumien trzeba sie przyjrzec dobrze ale cos jest niby ale szalu nie robi
Zadne nie nadaja sie na zdjecie bo na zdjeciu gowno widac