reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Ja też niestety nie kojarzę.
Również mam skierowanie na histeroskopię z ewentualnym usunięciem przegrody. Dzwoniłam do szpitala żeby się zapisać, a typ do mnie, że muszę zrobić rezonans dna miednicy 🙄 wtf. Nie zapisałam się, jeszcze mnie wkurw trochę trzyma 😂
Ej ale zrobienie rezonansu ma jaknajbardziej sens :) tylko czy Ci zrobią go na miejscu czy musisz prywatnie? Jak będziesz się decydować to warto zrobić taki pod kątem endomendy z kontrastem :)

reklama
Sprawdźcie pocztę - ja właśnie zgarnęłam bon na amh :)
Ja właśnie też dostałam 😍 @Motylkowa! Dzięki wielkie za podesłanie tej informacji ❤️ właśnie się zbierałam żeby sobie to zbadać.
Jak któraś dostanie odpowiedź co do tego, że na bonie jest napisane, że do 25 roku życia są te badania to dajcie proszę znać 🙏🏻

No też jestem cebulą :D i też bym mocno analizowała co bardziej mi się opłaca. Tyle, że w moim przypadku gdzie znalezienie żyły to połowa sukcesu, wbicie się i żeby krew leciała to druga to gdyby różnica wynosiła 20-50 zł to bym machnęła ręką.

BTW korzystając z ALABu i kupując badania on-line pamiętaj o letyshop - mają współpracę i można zgarnąć cash back :)
A ja tyyle w ALABie zapłaciłam za większość badań dla gina. 🥹 Idę obczaić. Dzięki!

Sama mam zrobić 🤣 a specjalnie chciałam na NFZ, bo aktualnie ładujemy kasę w nasze gniazdko.
No tak, czemu mnie to nie dziwi że trzeba kasę wydać żeby móc coś zrobić na NFZ. Ja przy mojej histero diagnostycznej też musiałam zrobić najpierw obowiązkowe badania kwalifikacyjne za kilkaset złotych. Na NFZ oczywiście nie dali mi skierowań na wymagane badania…
Obczaj sobie profesora Ludwina - on operuje przegrody macicy w Krakowie i Warszawie na NFZ :)

reklama
No też jestem cebulą :D i też bym mocno analizowała co bardziej mi się opłaca. Tyle, że w moim przypadku gdzie znalezienie żyły to połowa sukcesu, wbicie się i żeby krew leciała to druga to gdyby różnica wynosiła 20-50 zł to bym machnęła ręką.

BTW korzystając z ALABu i kupując badania on-line pamiętaj o letyshop - mają współpracę i można zgarnąć cash back :)
o a to nie wiedziałam, a mam to pobrane i tylko pobrane 😂😂
Jak masz problem z żyłami, to wiadomo, nie ma sensu dwa razy się kłuć. Moje żyły się aż proszą o wbijanie igieł 😂😂😂 nigdy nie miałam najmniejszego problemu:)

Do góry